loader
Foto

Galerie foto

„Bombe” stau să explodeze în episodul „Dr. House” de joi seară

Cuddy a fost pusă în faţa unei noi realităţi în episodul cu numărul 15 al serialul Dr. House , difuzat pe 3 septembrie, de la ora 23.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Tensiunea atinge cote maxime când Cuddy află nişte ştiri pe care le resimte ca pe un duş rece, ceea ce o determină să îşi reevalueze priorităţile. În timp ce House este ocupat cu grija lui pentru binele iubitei sale, echipa lui tratează un pacient adolescent, ale cărui simptome şi urme de pe corp indică mai mult decât boală fizică. Detectând starea emoţională şi mentală afectate ale adolescentului, Taub caută indicii în viaţa personală a pacientului său. Descoperă astfel materiale video cel puţin ciudate acasă la el, care i-ar putea pune în pericol şi pe prietenii săi.

(w882) Dr. House

Cuddy trăieşte cu speranţa că House va fi întotdeauna prezent când ea va avea nevoie de el cel mai mult. Visează, iar în visarea ei este inclusă şi o scenă muzicală, regizată de Mia Michaels, în care apar momente din viaţa şi relaţia ei cu House. Totul în episodul 15, sugestiv intitulat Bombe.

(w882) Dr. House

Telespectatorii TVR 1 se reîntâlnesc cu cel mai ursuz, dar şi cel mai bun medic diagnostician. TVR 1 difuzează sezonul VII al seriei Dr. House de luni până joi, de la ora 23.00. Dr. House este preluat şi online, pe TVR+.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...