loader
Foto

Black Harbour - un serial canadian în premieră la TVR 2

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16.00.

 

Black Harbour

Din 24 martie, la TVR 2, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 16.00, puteţi urmări un nou serial canadian: Black Harbour, cu Rebecca Jenkins şi Alex Carter în rolurile principale.

Katherine Hubbard (Rebecca Jenkins), împreună cu soţul ei Nick şi cele două fiice ale lor, se întoarce în orăşelul natal din Nova Scotia – Black Harbour – pentru a-i fi alături mamei ei, grav bolnavă. Nevoită să renunţe la restaurantul de succes pe care-l conducea în Los Angeles, ea cumpără acţiuni la un mic şantier naval local, care i-a aparţinut cândva tatălui ei. După 20 de ani se reîntoarce la Black Harbour, unde femeia începe o nouă viaţă plină de complicaţii. În afară de vechile conflicte cu cei din oraş, care par să se reaprindă, Katherine trebuie să facă faţă şi reîntâlnirii cu Paul, marea ei iubire din tinereţe, care-i va deveni partener de afaceri.

În plus, soţul său, Nick Haskell (Geraint Wyn Davies), regizor la Hollywood, trece printr-o perioadă foarte grea în care atât căsnicia, cât şi profesia sunt în cădere liberă. Şi cu toate că la început, planul lui Katherine de a începe o viaţă nouă în Black Harbour  pare a fi perfect, odată ajunşi acolo, situaţia se schimbă radical. Micul şantier naval la care ei au cumpărat acţiuni a fost administrat ani de zile de către cel mai renumit constructor de bărci, Paul Isler (Alex Carter), fostul iubit din liceul al Katherinei. Cei doi nu s-au mai văzut de ani de zile, iar întâlnirea le-a provocat nostalgii şi multe semne de întrebare: cum ar fi fi fost vieţile lor şi relaţia lor dacă ea nu ar fi plecat, dar mai ales cum va fi acum când ea s-a întors.

Curând, Katherine se vede prinsă între L.A. şi Black Harbour, între trecutul şi prezentul ei şi între ambiţiosul Nick şi tăcutul şi nostalgicul Paul.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Elisabeta Lipă, la ”Portret de excelență”: ”Am avut numeroase ocazii să rămân afară, în străinătate, dar nu am putut...Nu există țară mai frumoasă ca a noastră”

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 16:00, la  TVR Cultural, Mihaela Olaru va sta de vorbă cu Elisabeta Lipă, cea mai medaliată canotoare din istoria ...

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Spectacol muzical de excepție, închinat memoriei marelui Puccini, difuzat în exclusivitate la TVR Cultural, în 18 mai

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 19.00, TVR Cultural transmite în exclusivitate Gala „Puccini”, o seară dedicată îndrăgitelor opere ale marelui ...