loader
Foto

Baschet feminin: ICIM Arad - DSK Praga

Pe 23 ianuarie, de la ora 19:00, în direct şi în exclusivitate pe TVR3 şi TVR Timişoara

 

Finalista ediţiei precedente a CEWL şi câştigatoarea trofeului în 2011, BC Universitatea Vasile Goldis ICIM Arad, va întâlni, miercuri seară, cu începere de la ora 19:00, gruparea cehă DSK Basketball Karlin Praga, în cadrul ultimei etape din Grupa B a Ligii Europei Centrale, jocul urmând sa fie transmis în direct de TVR 3 şi TVR Timişoara.

Cu cele cinci victorii obținute din tot atâtea meciuri disputate în grupa B a Ligii Europei Centrale,  ICIM Arad a acumulat 10 puncte și ocupă primul loc, pe care nu îl mai poate pierde, indiferent de rezultatele ultimei etape.

Deşi văzută "cu sacii în căruţă", echipa antrenată de profesorul Dan Moraru nu-şi poate permite un pas greşit, având de apărat titlul Ligii Europei Centrale, câştigat în urmă cu două sezoane la Arad.

Vă aşteptăm pe 23 ianuarie, în direct pe TVR3 şi TVR Timişoara.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...