"Avocatul dumneavoastră": despre drepturile copilului în diferite contexte

TVRi | Joi, 18 Februarie 2021
Angela Avram v-a invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră" la TVR Internațional, luni, 22 februarie, ora 21.00.

Divorțul cu minori și drepturile copilului a fost tema principală a emisiunii, dezbătută cu Ovidiu Șerban, avocat.

Această ediție a adus în atenția dumneavoastră câteva din măsurile de protecție, în contextul pandemiei, în SUA și Italia. Ștefan Minovici, președintele Romanian American Business Council și Miruna Câjvăneanu, jurnalist, au analizat acest subiect.

Georgeta Diana Borș, director general al Agentiei Naționale de Plăți și Inspecție Socială a prezentat detalii despre alocația de stat pentru copiii născuți în străinătate sau ai căror părinți au naționalități diferite sau domicilii diferite.

Ați putut afla și despre procedura de achiziționare a unui imobil în Spania, alături de Alexandru George Lazăr, avocat.

Rubrica INFO a fost axată pe practica succesorală în Italia. Lămuriri în acest sens ne-a adus avocatul Carmen Madlen Nedea.

***

Emisiunea poate fi urmărită și online pe TVR+.

***

Avocatul dumneavoastră” este emisiunea în care membrii diasporei române află detalii despre aplicarea sau modificarea legilor din România. Invitaţii, specialişti şi reprezentanţi de seamă ai domeniilor puse în discuţie răspund atât la întrebările telespectatorilor, cât şi la cele ale moderatoarei Angela Avram.

Producător: Angela Avram

TVR +
Canalul TVR YouTube