Aventurile navei româneşti „Saturn” în mijlocul unei furtuni în Pacific

TVR1 | Miercuri, 22 Iunie 2022
Filmul românesc „Furtună în Pacific”, producţie 1985, regia Nicu Stan, se vede la TVR 1 sâmbătă, 25 iunie, de la 21.10. În rolurile principale - actorii Dan Condurache, Șerban Ionescu și Dorel Vișan. | VIDEO

Nava românească „Saturn” pleacă spre ţară cu o încărcătură valoroasă. Chiar de Revelion, în mijloculul Pacificului, nava este surprinsă de o furtună puternică. În plus, o defecţiune la elice complică lucrurile şi vasul este în pericol de a se scufunda. Seria filmelor româneşti continuă sâmbătă, la TVR 1, cu producţia românească din 1985, „Furtună în Pacific”, în regia lui Nicu Stan. Urmărim încrâncenata luptă a echipajului de a ajunge teafăr acasă la TVR 1, pe 25 iunie, de la 21.10.

(w640)

Comandantul cargoului Saturn, căpitanul Victor Ionescu, interpretat de actorul Dan Condurache şi echipajul său fac eforturi supraomeneşti pentru a evita catastrofa care-i ameninţă. În rolul ofiţerului Cristian Atanasiu, secundul cargoului Saturn, îl revedem pe actorul Şerban Ionescu. Din distribuţie mai fac parte: Dorel Vişan, în rolul mecanicului şef Marcu şi Valeria Seciu, care dă viaţă personajului Ana, soția lui Victor Ionescu.

Conform unei situaţii care înregistrează numărul de spectatori al filmelor românești de la data premierei și până la data de 31 decembrie 2014, alcătuită de Centrul Național al Cinematografiei, filmul „Furtună în Pacific” a fost vizionat de 1.781.408 spectatori de spectatori în cinematografele din România.

TVR +
Canalul TVR YouTube