loader
Foto

Galerie foto

Avanpremiera filmului “LA LIMITĂ/THE EDGE”

Eleganță, stil, covor roșu, zâmbete, emoții, adrenalină și curaj, sunt doar câteva dintre cuvintele care pot să descrie ziua de 6 februarie.

 

Într-un cadru de oficial, la Palatul Național al Copiilor din București, a avut loc avanpremiera filmului “La limită/The edge”, în regia lui Tiberiu Rotarescu și Bogdan Alexe la care au participat atât tinerii implicați în film, alături de susținătorii lor, cât și alte sute de persoane, pasionați de artă.

Alături de spectatori, la eveniment au participat actorii Marius Bodochi, Emil Mitrache(Americanu’) și Tudorel Filimon(Nea Popa), cei care au dat naștere unor personaje de excepție în pelicula proiectată, pilotul de drift Răzvan Stan, dar și actrița Maria Dinulescu, compozitorii Mihai Alexandru și Gabriel Baruta, oficiali din Ministerul Educației și Cercetării Stiințifice ,dar și din Federația Română de Drift.

Momentul special al serii a fost surpriza pe care bine cunoscuta cântăreață de muzică ușoară Nico, i-a făcut-o tinerei Alessia Popa , care a jucat în filmul The edge, în timp ce aceasta interpreta piesa “Clipe”, intervenind pentru a cânta în duet.

(w882) The edge/L

“La limită/The edge” este o povestea unui triunghi amoros, care naște rivalitate între personajele principale: Alin(Alin Grădinaru) și Vlad(Louis Florea), pentru frumoasa Ana-Maria(Ana-Maria Socherel). Verișoara lui Alin, Serena, o tânără responsabilă, pasionată de muzică, încearcă să tempereze conflictul dintre Vlad și Alin, nereușind să împiedice însă evenimente ce s-ar putea sfârși tragic.

“La limită/The edge” este un film de acțiune, care aduce în vizorul pulicului, într-un ritm exploziv, dramatic și emoționant, o viață periculoasă pe care mulți dintre adolescenții din zilele noastre o duc: viteză, adrenalină, demonstrații de drift, moto-cross, șantaj și rivalitate toate acestea culminând cu morala: “Cine îndrăznește, învinge!”

(w882) The edge/L

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...