loader
Foto

"Asaltul mercenarilor", cu Steven Seagal, la TVR1

Vineri, 15 ianuarie, de la 22.30, weekend-ul a început la TVR1 cu „Asaltul mercenarilor (MAXIMUM CONVICTION)”.

 

Preluând operaţiunea de dezafectare a unei vechi închisori militare, agenţii secreţi Cross şi Manning sunt surprinşi de o trupă de mercenari care ia clădirea cu asalt, în căutarea a două deţinute recent sosite.

Când misterul este desluşit, iar identitatea celor două femei este dezvăluită, agenţii trebuie să-şi pună la bătaie întreg arsenalul şi întreaga experienţă pentru a supravieţui confruntării.

Regia: Keoni Waxman;
Cu: Steven Seagal, Steve Austin, Michael Pare.

La vârsta de 25 de ani, Steven Seagal se căsătorea cu o japoneză şi se stabilea în această ţară unde mai apoi a devenit instructor de Aikido. El a fost primul străin din Japonia care să instruiască într-un dojo Aikido. După 11 ani de căsnicie cu Miyako Fujitani şi trei copii, Seagal divorţează şi se întoarce în SUA, pentru a apărea, în 1988, în primul său film. De atunci, Steven Seagal a devenit un actor de top care a filmat şi în România şi care, din 2016, a obţinut cetăţenia rusă.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...