loader
Foto

Articolul VII: Interviu, în exclusivitate, cu istoricul Charles Powell

De la ora 21.30, miercuri, 6 noiembrie, la TVRi, urmăriți interviul realizat cu istoricul Charles Powell, directorul Institutul Regal pentru Studii Internaționale și Strategice-ELCANO, din Spania, consilier pe politică externă al Regelui Spaniei.

 

La Articolul VII din 6 noiembrie, în prima parte a emisiunii, invitat în studio va fi profesorul universitar Dan Dungaciu, directorul Institutului de Știinţe Politice și Relaţii Internaţionale al Academiei Române (ISPRI).

(w500) Dan Dungac

Printre temele dezbaterii se vor regăsi: rezultatul alegerilor pentru primăria Chișinăului și amplasarea unei bucăți din zidul Berlinului în curtea Academiei Române, ca semn al luptei pentru libertate și democrație.

În interviul acordat emisiunii "Articolul VII", Dr. Charles Powell i-a povestit jurnalistei Alina Grigore despre românii din Spania, viitorul Europei, razboaiele zilelor noastre - văzute și nevăzute -, rolul jucat de Rusia în criza catalană și în alte conflicte înghețate, migrație și terorism, despre vizitele externe ale Regelui si Reginei Spaniei.

Directorul Institutul Regal pentru Studii Internaționale și Strategice-ELCANO din Spania a fost invitatul New Strategy Center (NSC) la o dezbatere dedicată posibilelor evoluții în politica europeană, ocazie cu care a semnat, împreună cu ambasadorul Sergiu Celac, un acord de colaborare.

(w882) Powell

Documentul prevede realizarea de evenimente, elaborarea de studii pe teme de interes comun, participarea la proiecte cu finanțare europeană.

Moderator și producător: Mihaela Crăciun

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...