loader
Foto

Arca Vieţii - cea mai nouă producţie BBC despre povestea lui Noe, la TVR2

Sâmbătă, 1 mai, de la ora 20.10, este programat filmul artistic din 2015, în regia lui Kenneth Gleenan, realizat de celebrii producători ai BBC One în Maroc.

 

ARCA VIEŢII (THE ARK - Marea Britanie, 2015)
Regia: Kenneth Gleenan
Cu: David Threlfall, Joanne Whalley, Ashley Walters

Dramă – bazată pe povestea biblică despre Noe şi arca sa. La îndemnul unui înger, fermierul Noe plănuieşte să construiască o arcă în mijlocul deşertului, pentru a-şi salva familia şi comunitatea dintr-un potop distrugător. Dar sarcina pare imposibilă, mai ales că fiii săi refuză să-l creadă şi să-l ajute. Deşi batjocorit şi umilit, Noe nu se îndoieşte de propria-i credinţă şi de menirea dată de Dumnezeu.

Filmul artistic din 2015, în regia lui Kenneth Gleenan, este realizat de celebrii producători ai BBC One în Maroc. Arca vieţii este o poveste atemporală; o poveste despre familie și credință; despre credința și fixaţia unui singur om de a construi o arcă – fixaţie care, în cele din urmă, va fi salvarea familiei şi a omenirii. Este un test al credinței copiilor în tatăl lor și un test al credinței tatălui lor în Dumnezeu.

Comentând rolul său, actorul David Threlfall a declarat că: „Povestea m-a fascinat de la prima lectură. Nu este doar o saga de familie, ci prima saga de familie - inspirată din multe credințe și care ne spune despre valori care ar trebui împărtășite de toate culturile. A fost ceva din care am vrut imediat să fac parte”.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.