„Ambasadorii succesului”, o nouă campanie marca TVR MOLDOVA

TVR.RO | Vineri, 05 Februarie 2021
TVR MOLDOVA a lansat pe 5 februarie campania „Ambasadorii succesului”, o serie de reportaje difuzate în fiecare vineri, la Telejurnalul de la ora 18.00.
Ambasadorii succesului TVR MOLDOVA

TVR MOLDOVA - canalul Televiziunii Române din Republica Moldova – a lansat, începând cu data de 5 februarie a.c, campania „Ambasadorii succesului”, o serie de reportaje difuzate săptămânal, în fiecare zi de vineri, în cadrul Telejurnalului de la ora 18:00.

Acasă sau afară au o profesie pe care ar trebui să o înveţe mulţi dintre noi. Sunt un model pe care trebuie să-l urmăm şi să-l urmărim. De profesie învingători, basarabenii din diasporă sunt adevăraţi ambasadori ai Republicii Moldova în lume. Ne-au făcut de atâtea ori să rostim cu mândrie numele Republicii Moldova, în orice colţ al lumii, ne-au făcut mândri că suntem români. Acum, a venit rândul nostru să le arătăm recunoştinţă şi să le facem cunoscute poveştile”, declară jurnalistul TVR MOLDOVA Lilia Carauş – Ţurcanu, coordonatorul campaniei.

Ne vor împărtăşi din succesele pe care le-au trăit departe, dar şi din eşecurile care, între timp, s-au transformat în adevărate lecţii de viaţă. Fiecare destin merită să fie cunoscut. Pentru că, acasă sau în afară, basarabenii rămân uniţi de aceeaşi dragoste pentru vatră şi glia străbună.

Reportajele pot fi urmărite şi online, pe site-ul www.tvrmoldova.md, precum şi pe pagina de Facebook TVR MOLDOVA.

TVR +
Canalul TVR YouTube