Alina Ionescu şi Fuego, la Gala Asociației de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic

TVR2 | Joi, 10 Octombrie 2019
Prezentatoarea emisiunii  "Zile cu stil", Alina Ionescu, a fost pentru a doua oara gazdă a Galei „Asociatiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic-Romania (ASCHF-R)".

Vedetei TVR 2 i s-a alăturat artistul Paul Surugiu Fuego, prezentatorul emisiunii "Drag de România mea!", care, la invitaţia organizatorilor, a susţinut un recital plin de energie.

Alături de copii entuziasmaţi, Paul Surugiu Fuego a cântat şi a dansat şi a fost emoţionat de primirea călduroasă şi bucuria cu care a fost întâmpinat. El a promis că va veni în sprijinul nevoilor membrilor asociaţiei şi va face cunoscute opiniei publice problemele pe care aceştia le întâmpină în fiecare zi.

(oar_w460)

Anul acesta, Gala „Asociatiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic-România" s-a desfăşurat sub sloganul "Cunoaște lumea mea", iar Alinei Ionescu, primul Brand Ambasador al Asociației, i s-au alăturat şi alte vedete din showbiz. Gazda emisiunii "Zile cu stil" a donat asociaţiei, anul trecut, veniturile din vânzările unei colecții de bijuterii, "Dare to Dream", realizată special pentru ASCHF-R.

ASCHF-R are 29 de ani de activitate suţinută în România, 14 sucursale în întreaga ţară şi militează pentru o lume în care copiii şi tinerii cu dizabilități să fie considerati membri cu drepturi depline ai societăţii. Asociaţia dezvoltă programe pentru cei în nevoie în vederea facilitării incluziunii sociale.

TVR +
Canalul TVR YouTube