loader
Foto

Galerie foto

Alina Ionescu şi Fuego, la Gala Asociației de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic

Prezentatoarea emisiunii  "Zile cu stil", Alina Ionescu, a fost pentru a doua oara gazdă a Galei „Asociatiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic-Romania (ASCHF-R)".

 

Vedetei TVR 2 i s-a alăturat artistul Paul Surugiu Fuego, prezentatorul emisiunii "Drag de România mea!", care, la invitaţia organizatorilor, a susţinut un recital plin de energie.

Alături de copii entuziasmaţi, Paul Surugiu Fuego a cântat şi a dansat şi a fost emoţionat de primirea călduroasă şi bucuria cu care a fost întâmpinat. El a promis că va veni în sprijinul nevoilor membrilor asociaţiei şi va face cunoscute opiniei publice problemele pe care aceştia le întâmpină în fiecare zi.

(oar_w460)

Anul acesta, Gala „Asociatiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic-România" s-a desfăşurat sub sloganul "Cunoaște lumea mea", iar Alinei Ionescu, primul Brand Ambasador al Asociației, i s-au alăturat şi alte vedete din showbiz. Gazda emisiunii "Zile cu stil" a donat asociaţiei, anul trecut, veniturile din vânzările unei colecții de bijuterii, "Dare to Dream", realizată special pentru ASCHF-R.

ASCHF-R are 29 de ani de activitate suţinută în România, 14 sucursale în întreaga ţară şi militează pentru o lume în care copiii şi tinerii cu dizabilități să fie considerati membri cu drepturi depline ai societăţii. Asociaţia dezvoltă programe pentru cei în nevoie în vederea facilitării incluziunii sociale.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Regatul Unit: Conchita, invitat special, la petrecerea Eurovision de la Londra 2024

Câștigătoarea Eurovisionului din 2014, Conchita Wurst, se va alătura line-up-ului de la petrecerea Eurovision de la Londra 2024, în calitate de ...

Muzicianul Ion Bogdan Ștefănescu, în dialog cu Daniela Zeca Buzura, la „Mic dejun cu un campion” (ediție din 2021) | VIDEO

Interviurile Danielei Zeca Buzura cu istoricul de artă Adrian-Silvan Ionescu, muzicianul Ion Bogdan Ștefănescu, actrița Mariana Mihuț, ...

O discuție de neratat la „Înapoi la argument”, despre drama și moștenirea familiei Pillat, cu Monica Pillat și H.R. Patapievici (ediție din 2009) | VIDEO(ediție din 2008)

Între 18 și 22 martie, de la ora 11.00, telespectatorii TVR Cultural pot revedea dialogurile memorabile ale lui Horia Roman Patapievici cu Dan ...