loader
Foto

Alina Dumitru pentru TVR: „Fiecare medalie luată e foarte muncită şi dorită”

Reporterii Televiziunii Române au stat de vorbă cu Alina Dumitru la doar o zi după argintul obţinut la Jocurile Olimpice. „Fiecare medalie luată e foarte muncită şi dorită, în acelaşi timp. Londra e oraşul în care am reuşit să câştig din nou o medalie la Jocurile Olimpice – a doua – şi va rămâne în sufletul meu”, sunt cuvintele laureatei noastre, în scurtul interviu acordat echipei TVR.

 

După încheierea concursului, Alina a fost tratată ca o regină: şi-a vopsit unghiile în roşu, galben şi albastru şi s-a fotografiat cu singura medalie de argint din carieră. Şi, chiar dacă urmările unei competiţii de asemenea anvergură nu sunt întotdeauna fericite (Alina s-a trezit cu dureri şi cotul umflat, necesitând un RMN), sportiva s-a bucurat alături de familie de performanţa obţinută. De altfel, familia este cel mai mare suport moral al medaliatei noastre: „Când îi ai pe cei dragi lângă tine, parcă îţi dă putere mai multă să câştigi, ca să îi faci fericiţi!”, a mărturisit Alina Dumitru reporterilor TVR.

La fel ca mama lui Lucian Bute, mama Alinei nu se uită niciodată la meciurile fiicei sale. În schimb, tatăl nu ratează nicio clipă: „Am văzut toate meciurile. Eu simt fiecare lovitură, mă doare şi pe mine”, a dezvăluit tatăl vicecampioanei pentru Televiziunea Română.

Familia o susţine pe Alina şi în ceea ce priveşte decizia de a se retrage sau nu din judo, oricare ar fi ea: „E alegerea ei şi o lăsăm pe ea să aleagă”, a declarat fratele din Canada al Alinei. Sportiva pare însă destul de hotărâtă să pună punct carierei sale în sportul de performanţă: „Cred că e sfârşitul carierei mele şi e senzational să închei viaţa sportivă cu o medalie la Olimpiadă”, a mai spus Alina Dumitru pentru TVR.

Din 27 iulie, TVR transmite Olimpiada în direct, prin canalele sale TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD, dar şi pe jo2012.tvr.ro[1], site-ul românesc oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra.

 

*** TVR este principala televiziune care transmite Jocurile Olimpice de la Londra *** TVR este locul unde putem vedea toţi sportivii români în competiţie *** TVR este singura televiziune care a susţinut România la Jocurile Olimpice, de-a lungul timpului.

Jocurile Olimpice se văd la TVR

În mod tradiţional, Televiziunea Română oferă cele mai importante competiţii sportive pentru români. TVR a început difuzarea Jocurilor Olimpice în 1964, cu ediţia desfăşurată la Tokio.

Anul acesta, TVR transmite, pe posturile TVR 1, TVR 2 şi TVR 3, un număr record de ore – aproximativ 400, cărora li se vor adăuga cele aproape 300 de ore de Jocuri Olimpice difuzate la calitate înaltă, pe TVR HD (transmisiuni live, simultan cu celelalte canale sau înregistrări), precum şi rezumate, studiouri şi Buletine Olimpice. Toate competiţiile din cadrul JO 2012 la care iau parte sportivi români se văd la TVR.

Anul acesta, TVR a lansat site-ul românesc oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra, www.jo2012.tvr.ro, unde românii pot urmări live competiţiile şi unde pot rămâne conectaţi non-stop la atmosfera Olimpiadei. Imaginile de arhivă cu sportivii români participanţi la Jocurile Olimpice pot fi văzute online în exclusivitate pe platforma video a Televiziunii Române – www.tvrplus.ro.

 


[1] TVR, în calitate de official broadcaster al Jocurilor Olimpice de la Londra, are dreptul de a difuza online competițiile din cadrul acestui eveniment numai pe teritoriul României. Prin urmare, transmisiunile în direct de pe jo2012.tvr.ro pot fi accesate doar din interiorul ţării.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...