„Agrostrategia”, la TVR 1

TVR1 | Luni, 03 Octombrie 2022
Vlad Macovei şi invitaţii săi aduc cele mai noi informaţii şi subiecte de interes despre mediul rural românesc, la TVR1, de luni până joi, de la ora 10.00.
agricultura
recolta
grau 2
agricultura
agricultura
Agrostrategia foto fb
agricultura
recolta
grau 2
agricultura
agricultura
Agrostrategia foto fb

Când fermierii câștigă, toată lumea câștigă! Informarea este cea care înclină balanţa între o producţie profitabilă şi una fără mari beneficii. Astăzi, agricultura se face cu cap. Iar producția crește cu cât știi mai multe.

Televiziunea Română vine în sprijinul fermierilor, dar şi al tuturor celor interesaţi de subiecte din domeniul agriculturii.

De la zootehnie la legumicultură sau pomicultură, de la fonduri europene la culturi bio, echipamente, utilaje, digitalizare, administrație locală sau târguri de agricultură, Vlad Macovei şi invitaţii săi ne aduc informaţii utile, la zi, pe înţelesul tuturor. Fondator al platformei de știri, analize, reportaje, interviuri și investigații agricole Agrointeligenţa, realizatorul şi moderatorul celor două producţii ne propune teme de interes ce ating toate componentele economice, sociale și culturale ale mediului rural românesc, precum şi oportunitățile de dezvoltare pe care fiecare le poate avea.

(w640) Vlad Macov

Prin dezbateri în studio, cu răspunsuri la întrebările fermierilor, precum și reportaje realizate în mediul rural, cele două proiecte vor oferi, de asemenea, o cunoaștere mai bună a satului românesc pentru publicul urban și pentru consumatori.

Ediţiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

TVR +
Canalul TVR YouTube