loader
Foto

Aflaţi „Povestea unei trilogii”

Librăria Humanitas Cişmigiu – joi, 18 aprilie, ora 19.00

 

Daniela Zeca-Buzura vă dă întâlnire joi, 18 aprilie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bd. Elisabeta nr.38), unde veţi afla „Povestea unei trilogii” – Istoria romanţată a unui safari, Demonii vîntului şi Omar cel orb, care au fost publicate la Editura Polirom.

Scriitoarea va împărtăşi din aventura scrierii acestei trilogii invitaţilor săi – Cristian Tabără şi criticul literar Daniel Cristea-Enache, iar cei care vor fi prezenţi la întâlnire vor avea ocazia să asculte câteva fragmente în lectura actorului Marius Bodochi.


„Dintre toate întâlnirile amicale, profesionale sau doar întâmplătoare pe care le-am avut ca jurnalist sau scriitor, întâlnirea cu publicul meu a fost întotdeauna cea mai inspirată, neaşteptată şi încărcată de o caldură fără precedent. De aceea, îmi astept de fiecare dată prietenii, colegii, cititorii cu mult interes şi încredere, aşa că joia asta, la ora 19.00, nu vă faceţi program – sunteţi invitaţi la o întâlnire-spectacol, pe care, cu siguranţă, nu o veţi uita!”, spune Daniela Zeca-Buzura.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...