loader
Foto

Aflăm câştigătoarea Cupei României – Final Four la volei masculin, în direct la TVR 3

Eternul derby dintre Dinamo și Steaua şi partida Arcada Galați-Rapid București s-a văzut în direct la TVR 3 sâmbătă, 2 martie, de la orele 16.00 şi 19.00. Cine va câştiga finala Cupei României la volei masculin vedem duminică, 3 martie, de la ora 18.00, tot în direct la TVR 3.

 

E săptămâna Cupei României la volei masculin. După spectacolul fetelor, la Mioveni, urmează cel al băieților. Două partide extrem de interesante și de așteptate vom urmări în direct la TVR 3 sâmbătă, 2 martie, de la orele 16.00 şi 19.00.

Prima dintre acestea reprezintă eternul derby dintre Dinamo și Steaua, cele mai premiate echipe din voleiul românesc.

(w500)

Steaua s-a impus în campionat în ambele dispute, cu 3-2, dar Cupa înseamnă altceva! Va lupta cu determinare să-şi adjudece şi acest titlu. La rândul său, Dinamo a câștigat ultimul trofeu în 2021, în timp ce Steaua a jucat în 2022 finala, pierdută în fața Arcadei Galați. Partida Dinamo - Steaua va fi în direct pe TVR 3, sâmbătă, de la ora 16.00.

(w500)

Arcada Galați-Rapid București va fi a doua semifinală, desfăşurată la Mioveni. Angrenate în lupta pentru primul loc la finalul sezonului regulat, cele două echipe își vor măsura forțele sâmbătă, în Cupa României. În campionat, fiecare dintre echipe a câștigat pe teren propriu, cu 3-0. Vedem sâmbătă, 2 martie, de la ora 19.00, în direct la TVR 3, care dintre cele două echipe va fi mai puternică pe teren neutru. Arcada a cucerit ultimul trofeu în 2022, dar a jucat finala și sezonul trecut. Rapid nu are nici o finală disputată în ultimii 30 de ani.

Pentru spectatori, intrarea la Mioveni va fi liberă. Pentru telespectatori, semifinalele Cupei României sunt în direct pe TVR 3. Iar duminică, 3 martie, de la 18.00, la Mioveni se dispută finala Cupei României la volei masculin, partidă ce va putea fi văzută, de asemenea, live la TVR 3.

comentează: Narcis Şelaru

foto: FB Federaţia Română de Volei

FILM.TVR.RO

Logo

 
Impactul legislației Uniunii Europene asupra cetățenilor români

Luni, 15 aprilie, de la ora 21, vă invităm pe TVR Internațional la o nouă ediție a emisiunii ”Avocatul dumneavoastră”.

Reporter Special: Credințe fără granițe | VIDEO

Reporter Special: Credințe fără granițe | VIDEO

publicat: Vineri, 12 Aprilie 2024

Mai mulţi tineri din Africa şi unul din Siria au ales să studieze teologia la Iaşi. Poveştile lor impresionante le puteţi descoperi în cadrul ...

Probleme la bloc, rezolvări în instanță

Probleme la bloc, rezolvări în instanță

publicat: Vineri, 12 Aprilie 2024

De multe ori, problemele locative îşi găsesc rezolvarea pe cale amiabilă, însă există şi situaţii când singura soluţie este Instanţa de ...