loader
Foto

Galerie foto

Actorul italian Gabriel Garko, la TVR: „Am mai fost în România în urmă cu 15 ani”

Gabriel Garko, invitatul special al Cerbului de Aur, a ajuns pe 28 august în România. În drumul său spre Braşov, prima oprire a făcut-o la TVR, unde a oferit un interviu jurnalistului Radu Andrei Tudor, în studioul emisiunii „Pulsul zilei”.

 

Cunoscut şi îndrăgit de publicul din România, grație personajului Tonio Fortebracci, rol pe care l-a interpretat inconfundabil în serialul italian difuzat de TVR 2, „Onoare şi respect”, Gabriel Garko a spus că a acceptat cu bucurie propunerea de a fi prezent la Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur”, mai ales după experienţa plăcută pe care a avut-o ca prezentator al Festivalului cântecului italian la San Remo.

Cu această ocazie artistul italian a mărturisit că România este o țară fascinantă şi că nu se află la prima întâlnire cu ţara noastră. „Am mai fost în România în urmă cu 15 ani. Atunci am filmat trei luni alături de regizorul Franco Zeffirelli (pentru filmul „Callas Forever” - n.r.). M-am simţit foarte bine aici şi atmosfera a fost foarte frumoasă. Abia am sosit de la aeroport, dar am putut observa pe drum că s-au schimbat foarte multe lucruri în bine. Abia aştept să merg în Transilvania, unde am mai fost, mi-a plăcut foarte mult şi am promis că o să mă întorc. Sper să văd lucruri noi, pe care nu am apucat să le văd în 2003”, a spus Gabriel Garko.

Despre personajul său din „Onoare şi respect”, Tonio Fortebracci, serial difuzat de TVR 2 şi care l-a adus în atenţia telespectatorilor din România, Gabriel Garko spune că i-a oferit o mare dezvoltare profesională. „Tonio Fortebracci a fost un rol pe care îl studiam în fiecare seară. Am crescut cu acel rol şi îmi plac personajele care mă provoacă. Pentru „Onoare şi respect” a trebuit să vorbesc în siciliană, ceea ce a fost mai dificil. Oricum, mărturisesc că dacă mi se propune un rol care nu-mi place, refuz să îl fac”, a adăugat Gabriel Garko.

Veste bună pentru fanii serialului „Onoare şi respect”. De la Braşov, Gabriel Garko se va întoarce la Televiziunea Română. Din 3 septembrie, telespectatorii TVR 2 sunt invitaţi să revadă ultimul capitol din saga familiei Fortebracci. Prima parte a celui de-al cincilea sezon al serialului „Onoare şi respect” va fi difuzat luni, 3 septembrie, de la ora 22.10, doar la TVR 2.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Prințesa Victoria va vizita Eurovision 2024

Prințesa Victoria va vizita Eurovision 2024

publicat: Joi, 18 Aprilie 2024

Media suedeză scrie că Victoria, Prințesa Moștenitoare a Suediei, va participa la Marea Finala a Concursului Muzical Eurovision 2024 din Malmö.

„Înapoi la argument”: Dialogurile lui H.R. Patapievici cu Andrei Pleșu și Radu Paraschivescu (2007), redifuzate la TVR Cultural

Între 15 și 19 aprilie, TVR Cultural redifuzează dialogurile lui Horia Roman Patapievici cu Adrian Papahagi, Teodor Baconschi, Dan Burlac, Radu ...

Regizoarea Carmen Lidia Vidu, la „Mic dejun cu un campion”: „Atât știu să fac. Să lucrez” (ediție din 2023) | VIDEO

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă dialogurile Danielei Zeca Buzura cu Ion Vianu - medic psihiatru și scriitor, Răsvan Popescu - ...