loader
Foto

Sâmbătă am lansat noile programe ale canalului TVR 3

TVR Cluj a fost gazda lansării noilor programe TVR 3, în data de  26 octombrie.  Evenimentul a fost marcat  în cadrul  emisiunii "Acasă la Dumitru",  difuzată în direct din... Maramureş.

 

UPDATE: Emisiunea este disponibilă pe TVR+

Partea I
Partea a II-a

Maestrul de ceremonii va fi chiar  Sergiu Vitalian Vaida, în bătătură la cunoscutul cântăreţ de muzică populară, Dumitru Fărcaş, în satul  Groşii Băii Mari.  "Pe cât e de mare Dumitru Fărcaş, atunci va trebui să fie sfânt", a declarat cu umor cunoscutul realizator de televiziune de la TVR Cluj cu aluzie la praznicul de  Sfântul Dumitru sărbătorit în acea zi.

Prima parte a transmisiunilor îl va avea ca invitat şi pe actorul Dorel Vişan care va recita şi cânta alături de gazdă. Emisiunea îşi propune să îl prezinte pe Dumitru Fărcaş într-o ipostază mai puţin cunoscută publicului larg.

Transmisiunile în direct din 26 octombrie se vor muta spre seară acasă la alt cunoscut interpret de muzică populară din Groşii Băii Mari, Dumitru Dobrican.  Aici , alături de Dumitru Fărcaş, vor fi prezente ansambluri folclorice locale, localnici şi sărbătoriţi ai locului pentru o petrecere în stil...maramureşean, cu muzică şi dans.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...