„In memoriam”, „Mihai Constantinescu: Căutând o lume minunată“, la TVR 2

TVR2 | Marţi, 27 Octombrie 2020
„Destine ca-n filme”, emisiunea Iulianei Marciuc, de la TVR 2, a pregătit pentru 27 octombrie, de la ora 21:00, o ediție specială „In memoriam”, „Mihai Constantinescu: Căutând o lume minunată“.

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Se împlinește un an de când lumea aceasta e mai săracă cu un artist, mai lipsită de iubire și mult, mult mai goală fără acea „Lume minunată” a lui Mihai Constantinescu. Pentru cei care l-au iubit și apreciat, averea muzicală pe care a lăsat-o în urmă va încânta încă mulți ani înainte sufletele celor care au crescut cu melodiile lui și i-au fredonat versurile.

Printre cei care l-au iubit, au crezut în el, l-au urmat și i-au fost aproape se numără și doamna Luminița Oprea, un fan care l-a adorat pe Mihai Constantinescu timp de zeci de ani, încă de la prima lui apariție, când ea era adolescentă iar el cânta des în orașul ei natal, Ploiești. „Pe Mihai a fost ușor să-l iubești, să-l uităm e imposibil”, spune aceasta.

(w640)

Timp de zeci de ani Luminița Oprea i-a urmărit cariera, n-a scapat nici un concert de-al artistului și, în timp, i-a devenit prietenă și confidentă. „Ca o admiratoare veritabilă, ea a adunat tot ceea ce era legat de Mihai Constantinescu într-o impresionantă colecție. A început prin a admira artistul, apoi a cunoscut și omul care a fost Mihai Constantinescu. În momente grele, a fost alături și de soția lui, Simona Constantinescu, iar acum, împreună, merg săptămânal la cimitir pentru a se susține una pe cealaltă în marea pierdere a unui om drag”, a povestit Iuliana Marciuc.

TVR +
Canalul TVR YouTube