loader
Foto

32 de ani de TVR Cluj

3 ianuarie este prilej de sărbătoare pentru Televiziunea Română, ziua în care Studioul teritorial TVR Cluj împlineşte 32 de ani.

 

TVR Cluj, studioul care ne ţine conectaţi la ştiri şi evenimente din zona de vest a ţării, a fost înfiinţat pe 3 ianuarie 1990, fiind prima staţie regională a Televiziunii Române deschisă după decembrie 1989.

În tot acest timp, TVR Cluj a fost aproape de telespectatorii săi, implicându-se activ în viaţa comunităţii atât prin evenimente şi emisiuni, cât şi prin campaniile pe care le-a iniţiat şi susţinut.

În 2021, colegii de la TVR Cluj au fost parte importantă în proiectul realizat de studiourile teritoriale TVR, „Caravana TVR 3” vine „La tine acasă”, au venit cu producţii noi în grila TVR 3 şi au realizat emisiuni speciale de Sărbători pentru staţia locală, dar şi pentru posturile naţionale TVR.

De-a lungul anilor, profesionalismul colegilor de la TVR Cluj s-a reflectat  şi în premiile naţionale sau internaţionale obţinute.

La mulţi ani TVR Cluj, succes şi la cât mai multe emisiuni premiate şi apreciate de public!

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație

publicat: Marţi, 16 Aprilie 2024

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova aflăm ce subiecte au fost dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

Răspunderea penală versus răspunderea civilă

Răspunderea penală versus răspunderea civilă

publicat: Marţi, 16 Aprilie 2024

Ce presupun acţiunea penală şi acţiunea civilă în procesul penal? În ce constă raportul de cauzalitate între fapta ilicită şi prejudiciu? Cum ...

„O poveste nespusă”. Constantin Cojocaru: Actorul este un cetățean de pe stradă și ce simte se vede pe el. Corpul lui, interiorul lui exprimă ceea ce îi trece prin cap și prin suflet | VIDEO

TVR Cultural difuzează, în memoria marelui actor Constantin Cojocaru, care s-a stins din viață în acest weekend, emisiunea „O poveste nespusă - ...