loader
Foto

Galerie foto

10 meciuri de handbal, în direct la TVR 1 şi TVR 2

Telespectatorii se pot bucura de mai mult handbal în direct în această săptămână. 8 partide din Liga Zimbrilor şi două din Liga Florilor MOL pot fi vizionate la TVR între 5 şi 11 aprilie. Iată programul transmisiunilor la TVR 1 şi TVR 2!

 

Săptămână plină de handbal la TVR. Iubitorii sportului cu mingea mică la semicerc vor putea urmări în direct nu mai puţin de 8 meciuri din Liga Zimbrilor (etapele 21-24 sunt programate la Cluj Napoca) şi două din Liga Florilor MOL (runda 15 este gazduită de Polivalenta bucureşteană).

(w882)

Anularea play-off-ului şi play-out-ului în întrecerea masculină a făcut ca meciurile să fie aprig disputate pe finalul de sezon. Dacă lupta la podium este clarificată în mare măsură - cu Dinamo, în proporţie de 90% viitoarea campioană, iar Dobrogea Sud şi Potaissa se luptă pentru locul 2 - în subsolul clasamentului, în schimb, situaţia este foarte complicată, mai ales că nu mai puţin de 6 echipe (Vaslui, Bacău, Suceava, Făgăraş, Reşiţa şi Botoşani) sunt angrenate în această luptă. În afară de Dunărea Călăraşi, care s-a retras din motive financiare şi este deja retrogradată, încă 3 echipe vor coborî direct în eşalonul inferior, iar altele două (locurile 11 şi 12) vor ajunge la baraj pentru a rămâne în prima ligă. Iată cum sunt programate partidele din Liga Zimbrilor la TVR:

Minaur Baia Mare – CSM Bucureşti – marţi, 6 aprilie, ora 15.50 – TVR 2

Dinamo Bucureşti – HC Buzău – marţi, 6 aprilie, ora 18.25 – TVR 1

CSM Bucureşti – Politehnica Timişoara – joi, 8 aprilie, ora 15.50 – TVR 2

Dobrogea Sud – Minaur Baia Mare - joi, 8 aprilie, ora 18.25 - TVR 1

Potaissa Turda – HC Buzău – vineri, 9 aprilie, ora 15.50 – TVR 2

Steaua Bucureşti – CSM Bucureşti - vineri, 9 aprilie, ora 18.25 – TVR 1

CSM Focşani – Minaur Baia Mare – duminică, 11 aprilie, ora 11.00 – TVR 2

Dobrogea Sud – Steaua Bucureşti - duminică, 11 aprilie, ora 16.00 – TVR 1

Cât priveşte competiţia feminină, Liga Florilor MOL, ultima etapă a turului aduce faţă în faţă patru echipe cu pretenţii, care se bat la podium, dar şi pentru un loc de cupă europeană în sezonul viitor.

(w882)

Cele două meciuri din competiţia internă de handbal feminin pot fi vizionate la TVR după următorul program:

Dunărea Brăila – Gloria Buzău – miercuri, 7 aprilie, ora 16.00 – TVR 2

Rapid Bucureşti – SCM Râmnicu Vâlcea - miercuri, 7 aprilie, ora 18.30, TVR 1.

credit foto: Radio Constanţa, HandbalMania, FBSteaua Bucureşti

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...