„Scobari şi mrene... în ceţuri dunărene”

TVR2 | Vineri, 03 Decembrie 2021
Dumnică, 5 decembrie, de la ora 10.00, la TVR 2 și online pe TVR+, vă invităm într-o nouă expediţie "Pescar hoinar", în care vă propunem un pescuit la feeder pe ape naturale.... unde?! ... la Dunăre.
1

Motivul este evident... peştele se hrăneşte intens în această perioadă, iar în apele bătrânului fluviu sunt specii variate. Aşadar, malurile acestuia au fost luate cu asalt de pescari din toate categoriile – începători, amatori, dar şi de cei experimentaţi.... printre ei, desigur, şi-au găsit locul şi pescarii hoinari.

Într-o asemenea companie, fiecare priveşte cu coada ochiului către captura vecinului, iar spiritul de competiţie se manifestă firesc, uneori şi prin concursuri ad-hoc, cu ierarhii certificate chiar de competitori sau... de chibiţi.

Până la urmă, rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor... pescarii au scos din apă scobari, mrene, dar şi alţi peşti, aşa cum se întâmplă, de obicei, pe ape naturale ... poze, eliberare, experienţe noi - pe scurt, încă o poveste cu şi despre pescuit şi amintiri de neuitat.

 

TVR +
Canalul TVR YouTube