loader
Foto

Galerie foto

„ZILE CU STIL”, cu Alina Ionescu

Telespectatorii TVR 2 vor afla cele mai proaspete informaţii despre modă, lifestyle şi tendinţe de sezon în fiecare sâmbătă, de la ora 17.00, la „ZILE CU STIL”.

 

Alina Ionescu se numără printre cele mai elegante vedete din showbiz, iar când vine vorba despre stil, aparițiile sale primesc întotdeauna vot de încredere. De curând, telespectatorii TVR au remarcat-o la „Agenda Cerbul de Aur 2018”, iar de sâmbătă, 6 octombrie, Alina Ionescu se întoarce cu un nou proiect. Pasiunea sa pentru modă și lifestyle este cunoscută, așa că este gata să ne aducă în fiecare sâmbătă la TVR 2, de la ora 17.00, „ZILE CU STIL”, o serie de informații utile menite să ne facă viața mai frumoasă. 

„Pentru a simplifica procesul de căutare, ne propunem să facem research pentru telespectatori și să le oferim informațiile de ultim moment despre cele mai bune locații de călătorit, mâncat, vizitat, dar  și a celor mai potrivite haine de achiziționat. 
Cei care ne vor urmări vor afla cum să facă investițiile perfecte, adică alegerea trend-urilor în vogă şi de calitate, indiferent dacă ele se referă la hoteluri, restaurante, designeri sau magazine. Pe scurt, vrem să vă fim consilierii și agendă de stil! Cu aceleași venituri, dar şi cu ceea ce vă spunem noi, veţi vedea că nivelul vostru de viaţă va creşte. Ne adresăm telespectatorilor cu venit mediu, dar ne gândim şi la rubrici pentru cei cu venituri mai scăzute şi care pot fi interesaţi inclusiv de piața vestimentației second hand.

Îmi doresc ca toată lumea să înțeleagă că moda trece, dar stilul rămâne, de la maniere la vestimentaţie şi că putem, cu atitudinea potrivită, să adoptăm stilul de viaţă pe care ni-l dorim. Se spune că și că , iar eu cred în aceste vorbe. Cum, de ce și pentru ce? Veţi afla în fiecare sâmbătă, în emisiunea , de la ora 17:00, numai pe TVR2”, a spus Alina Ionescu.


Sâmbătă, prima ediție „Zile cu stil” este o retrospectivă a celui mai mare eveniment muzical al toamnei: „Cerbul de Aur”. Pe scena Festivalului Internaţional au urcat vedete admirate şi aplaudate. Evoluţia lor artistică a entuziasmat, iar acum vom vorbi despre ele prin ochiul redactorului-şef la una dintre cele cunoscute reviste, „OK! Magazine”. Jurnalista Elena Stoichiţă s-a pregătit cu informaţii noi despre Delia, Andra şi Nicole Scherzinger. Sâmbătă, la „Zile cu stil” vom mai afla ce înseamnă eleganţa în fiecare zi de la Andreea Marin, DJ Wanda, Anca Serea și Paula Chirilă.

(w500) stil

(w500)

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...