loader
Foto

Galerie foto

„Vine Poliţia!” la Interes general, pe TVR 1

Invitaţi ediției din 26 noiembrie au fost: comisar şef  de poliție Dan Mihail Păiş – Dir.  de Investigaţii Criminale, Inspectoratul General al Poliţiei Române şi comisar şef de poliţie Marian Bucur – Dir. de Investigare a Fraudelor, Inspectoratul General al Poliţiei Române

 

Emisiunea este disponibilă pe TVR+.

Aţi fost opriţi pe stradă, de necunoscuţi care v-au propus tot felul de afaceri, au încercat să vă vândă anumite lucruri sau v-au spus că au un mesaj din partea unui apropiat? Plângând în hohote, v-au cerut bani împrumut, jurând că sunt de bună credinţă? Atenţie, puteaţi fi ţinta unei escrocherii. Pentru a vă feri de înşelăciunile de acest tip, reţineţi că de cele mai multe ori, autorii sunt persoane bine îmbrăcate, par oneste, uneori chiar naive.

„Hoţii folosesc şi alte metode prin care încearcă să ne păcălească, diversificându-le în permanenţă. În emisiunea de astăzi le facem publice, iar specialişti ai Poliţiei Române ne spun cum să nu cădem pradă infractorilor”, spune Sorin Burtea, moderatorul şi producătorul emisiunii Interes general.

*Campania „Cere bonul fiscal!” continuă cu informaţii despre fabricile de morărit şi panificaţie care făceau cea mai mare evaziune între ramurile industriei alimentare. De la 1 septembrie, autorităţile au redus TVA-ul la pâine la nivelul de 9%, ca o măsură de combatere a evaziunii şi a concurenţei neloiale. Scăderea taxei pe valoare adăugată în acest sector este însoţită de controale ale inspectorilor soldate cu amenzi şi marfă confiscată.

Emisiunea Interes general poate fi urmărită marţi, la ora 18.50, la TVR 1, TVR Internaţional, precum şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: Luni, 13 Mai 2024

În ediția de luni, 13 mai, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflați despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Recalcularea pensiei în 2024

Recalcularea pensiei în 2024

publicat: Luni, 13 Mai 2024

Noua lege a pensiilor va intra în vigoare la 1 septembrie, dar unele prevederi sunt aplicabile de la începutul acestui an. Detalii, în ediţia de ...