loader
Foto

Viaţa Satului

În fiecare duminică dimineaţă, la TVR1

 

Duminică, de la ora 10:35, pe TVR1 vă aşteptăm la Viaţa Satului, cel mai complet magazin informativ social-economic, cu rubrici ca "Jurnalul satului", unde puteţi afla cele mai importante informaţii ale săptămânii, sfaturi pentru agricultori şi puteţi urmări anchete-reportaj pe problematica mediului rural.

Pe 11 noiembrie, Viaţa Satului prezintă pentru prima dată în România o discuţie între Dacian Cioloş, comisarul european pentru agricultură, şi fermieri.

Vom avea noutăţi de la Târgul INDAGRA, care a avut loc în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie, la ROMEXPO, eveniment în cadrul căruia a fost prezentată combina anului, utilaj ce a fost premiat şi în Germania.

De asemenea, discutăm problema fermierilor în achiziţionarea de credite din sistemul bancar românesc. Duminica aceasta aflăm povestea unui fermier din Mehedinţi care a preferat să împrumute bani din Germania.

Aşteptăm întrebările şi sugestiile voastre prin email viata.satului@tvr.ro, pe pagina de Facebook a emisiunii Viaţa Satului sau ce a TVR 1.

Nu uitaţi! Viaţa Satului ne priveşte pe toţi!

Toate ediţiile precedente le găsiţi online pe TVR+

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...