loader
Foto

Viaţa Satului

În fiecare duminică dimineaţă, la TVR1

 

Duminică, de la ora 10:35, pe TVR1 vă aşteptăm la Viaţa Satului, cel mai complet magazin informativ social-economic, cu rubrici ca "Jurnalul satului", unde puteţi afla cele mai importante informaţii ale săptămânii, sfaturi pentru agricultori şi puteţi urmări anchete-reportaj pe problematica mediului rural.

Pe 11 noiembrie, Viaţa Satului prezintă pentru prima dată în România o discuţie între Dacian Cioloş, comisarul european pentru agricultură, şi fermieri.

Vom avea noutăţi de la Târgul INDAGRA, care a avut loc în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie, la ROMEXPO, eveniment în cadrul căruia a fost prezentată combina anului, utilaj ce a fost premiat şi în Germania.

De asemenea, discutăm problema fermierilor în achiziţionarea de credite din sistemul bancar românesc. Duminica aceasta aflăm povestea unui fermier din Mehedinţi care a preferat să împrumute bani din Germania.

Aşteptăm întrebările şi sugestiile voastre prin email viata.satului@tvr.ro, pe pagina de Facebook a emisiunii Viaţa Satului sau ce a TVR 1.

Nu uitaţi! Viaţa Satului ne priveşte pe toţi!

Toate ediţiile precedente le găsiţi online pe TVR+

Logo

 
Trofeul Valea Uzului. Raliul Moldovei, în direct la TVR Iași și TVR3 | VIDEO

De sâmbătă, 27 iulie, în Moldova răsună din nou motoarele mașinilor de cursă.  

Oana Giurgiu ne spune cum a început totul şi ne poveşteşte întâmplări mai mult sau mai puţin de groază din ediţiile "Luna Plină"  de până acum ...

Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...