loader
Foto

Viaţa Satului

În fiecare duminică dimineaţă, la TVR1

 

Duminică, de la ora 10:35, pe TVR1 vă aşteptăm la Viaţa Satului, cel mai complet magazin informativ social-economic, cu rubrici ca "Jurnalul satului", unde puteţi afla cele mai importante informaţii ale săptămânii, sfaturi pentru agricultori şi puteţi urmări anchete-reportaj pe problematica mediului rural.

Pe 11 noiembrie, Viaţa Satului prezintă pentru prima dată în România o discuţie între Dacian Cioloş, comisarul european pentru agricultură, şi fermieri.

Vom avea noutăţi de la Târgul INDAGRA, care a avut loc în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie, la ROMEXPO, eveniment în cadrul căruia a fost prezentată combina anului, utilaj ce a fost premiat şi în Germania.

De asemenea, discutăm problema fermierilor în achiziţionarea de credite din sistemul bancar românesc. Duminica aceasta aflăm povestea unui fermier din Mehedinţi care a preferat să împrumute bani din Germania.

Aşteptăm întrebările şi sugestiile voastre prin email viata.satului@tvr.ro, pe pagina de Facebook a emisiunii Viaţa Satului sau ce a TVR 1.

Nu uitaţi! Viaţa Satului ne priveşte pe toţi!

Toate ediţiile precedente le găsiţi online pe TVR+

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Câştigă România”, un nou sezon la TVR 1

„Câştigă România”, un nou sezon la TVR 1

publicat: Joi, 29 Februarie 2024

„Câştigă România” – singurul quiz-show de cultură generală cu tematică românească – revine la TVR cu patru ediţii pe săptămână.

„Înapoi la argument”: Criticul literar Dan C. Mihăilescu, în dialog cu H.R. Patapievici (ediție din 2007) | VIDEO

Între 26 februarie și 1 martie, TVR Cultural redifuzează dialogurile lui Horia Roman Patapievici cu politologul Vladimir Tismăneanu, sociologul ...

Producţiile regizorului Stere Gulea, difuzate la „Noaptea Albă a Filmului Românesc” | VIDEO

În luna martie, „Noaptea Albă a Filmului Românesc” este dedicată unuia dintre cei mai importanţi regizori din istoria cinematografiei româneşti: ...