Tot în ediţia din 30 martie a emisiunii realizate de Marina Almăşan, Anna Lesko face dezvăluiri, iar telespectatorii află secretele bucătăriei franţuzeşti. Hai-Hui poate fi urmărită luni, de la ora 17.10, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Cea de-a treia ediţie Hai-Hui a acestui sezon vine cu noi argumente pentru telespectatorii TVR 1 de a rămâne în faţa micilor ecrane: o întâlnire cu frumoasa Anna Lesko şi experienţele sale din călătoriile prin lume, o reţetă specială adusă de expertul culinar François Renaut, dar şi o surpriză muzicală adusă de un... secretar de stat. Prietenii emisiunii au în continuare ocazia să participe la concursul care îi poate trimite direct în Thassos! Ce pot face pentru a câştiga această excursie vor afla urmărind emisiunea produsă şi prezentată de Marina Almăşan, luni după-amiază, de la 17.10, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.
Programul este realizat în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, cu misiunile diplomatice ale ţărilor lumii la Bucureşti, cu Autoritatea Naţională pentru Turism, cu alte foruri şi organizaţii cu activitate turistică.
Hai-Hui poate fi urmărită săptămânal, în fiecare luni, la ora 17.10, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android. Şi românii din afara graniţelor ţării sunt aşteptaţi în călătoriile Marinei Almăşan şi ale invitaţilor ei, prin intermediul TVR Internaţional, unde emisiunea se difuzează, de asemenea, în direct.
Hai-Hui îşi propune, şi în acest sezon, să le ofere românilor şansa de a călători virtual în jurul lumii, dar şi în propria lor ţară. Realizată într-o manieră dinamică, atractivă şi interactivă, sub forma unui show live, cu un public numeros, emisiunea produsă şi prezentată de Marina Almăşan reuneşte personalităţi din diferite domenii, momente artistice specifice diferitelor popoare, reportaje despre locuri spectaculoase de pe glob, concursuri cu premii, prin telefon şi online, momente artistice şi culturale legate de cultura şi arta universală, sărbătorirea zilelor naţionale ale statelor lumii, obiceiuri culinare de pe mapamond şi, nu în ultimul rând, promovarea turismului românesc, într-o manieră inedită, atrăgătoare.