loader
Foto

Ucraina: toate detaliile despre repetitia lui alyona alyona & Jerry Heil

După o pauză pentru prânz, următoarea repetiție a zilei vine de la alyona alyona & Jerry Heil, care reprezintă Ucraina cu piesa “The Tower”.

 

Ucraina a schimbat paleta de culori a interpretării sale de la Vidbir la Eurovision. Regia neagră a  fost îmbogățită cu tonuri aurii/ambre. Jerry Heil poartă o rochie cu simbolistică de războinic, în timp ce Alyona Alyona are un pardesiu. Regia pentru “Teresa & Maria” a fost îmbunătățită față de victoria sa în selecția ucraineană.

Cine Sunt alyona alyona & Jerry Heil?

Aliona Olehivna Savranenko, cunoscută mai bine sub numele de scenă alyona alyona, s-a născut pe 14 iunie 1991 în Kapitanivka, Ucraina. Înainte de a deveni rapper, a lucrat ca educatoare la grădiniță în regiunea Kiev. Alyona alyona a început să scrie cântece rap la începutul anilor 2000, dar a lansat primul ei cântec, “Rybky”, în 2018. Un an mai târziu, a lansat primul ei album, “Pushka”.

Alyona alyona a câștigat Premiul pentru Alegerea Publicului la Music Moves Europe Talent Awards și a făcut parte din juriul ucrainean pentru Concursul Muzical Eurovision 2021.

Yana Oleksandrivna Shemaieva, cunoscută profesional sub numele de Jerry Heil, s-a născut pe 21 octombrie 1995 în Vasylkiv, în afara Kievului. Jerry Heil și-a început cariera în 2012 ca YouTuber, postând coveruri muzicale, iar mai târziu s-a concentrat pe compunerea de cântece. A urmat Institutul de Muzică R. Glier din Kiev și Conservatorul Kievului. În 2017 a semnat un contract de înregistrare cu casa de discuri ucraineană Vidlik Records. Un an mai târziu, Jerry Heil a apărut la X-Factor Ucraina, unde a ajuns în faza de boot camp, dar a fost eliminată.

Jerry Heil a participat pentru prima dată la finala națională ucraineană Vidbir în 2020. A ocupat locul șase în finală cu piesa “Vegan”. Înainte de Eurovision 2023, s-a întors la Vidbir cu piesa sa “When God Shut the Door”, clasându-se pe locul trei.

***

Sursa: eurovoix.com

FILM.TVR.RO

Logo

 
Pensia, un drept câștigat

Pensia, un drept câștigat

publicat: Miercuri, 15 Mai 2024

Joi, 16 mai, de la ora 13:00, urmăriți la TVR 1 o ediție ”Oamenii și legea”.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Românul care a contribuit la descoperirea mileniului, în colecţia „Români universali”, la TVR 1

Pe 20 şi 27 mai, Cristian Tabără ni-l prezintă pe profesorul şi cercetătorul Sorin Istrail, coordonatorul echipei care a lucrat la întoc­mi­rea ...