loader
Foto

UCL: FC Porto – Málaga CF 1-0, în direct la TVR

Pe 19 februarie, de la 21:45, în direct pe TVR1, TVR HD şi online pe TVR+

 

ACTUALIZARE: FC Porto a învins-o la limită, pe Dragao, cu scorul de 1-0, pe revelaţia Ligii Campionilor, Malaga, graţie unui gol marcat din off-side de Joao Moutinho, în minutul 56.

Rezumatul partidei este online pe TVRNews.ro, site-ul de ştiri al Televiziunii Române

Cronica partidei

Marţi, 19 februarie, de la 21:45, FC Porto şi Málaga CF promit un spectacol fotbalistic pe care nu trebuie să-l rataţi, în direct pe TVR1, TVR HD şi online pe TVR+. Acesta este al doilea meci din optimile UEFA Champions League pe care vi-l oferă Televiziunea Română, după ce săptămâna trecută aţi putut urmări Celtic Glasgow – Juventus Torino (scor final, 0-3).

Întâlnirea de marţi este prima dintre cele două echipe. Cei de la FC Porto, aflaţi pentru a X-a oară în faza eliminatorie a UEFA Champions League, vor încerca să-şi îmbunătăţească palmaresul împotriva echipelor spaniole, în timp ce ibericii vor încerca să facă un nou pas în Liga Campionilor, competiţie în care au debutat în acest sezon.

Ultima întâlnire a portughezilor cu o echipă spaniolă, pe Estádio do Dragão, a fost în aprilie 2011 împotriva celor de la Villarreal, în semifinalele UEFA Europa League. Dragonii au câştigat cu 5-1 şi, după ce au pierdut în retur cu 3-2, s-au calificat în finala UEFA Europa League, competiţie pe care au şi câştigat-o în acel sezon.

Spaniolii s-au întâlnit o singură dată cu o echipă spaniolă în competiţiile europene. În 2003, au fost eliminaţi după loviturile de partajare în sferturile de finală ale Cupei UEFA de Boavista FC (1-0 acasă, 0-1 şi 1-4 d.p. în deplasare).

Aşadar, vă aşteptăm marţi, 19 februarie, de la 21:45, în direct pe TVR1, TVR HD şi online pe TVR+

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...