loader
Foto

UCL: Celtic vs Juventus, în direct la TVR

În 12 februarie, de la ora 21.45, în direct la TVR1, TVR HD şi online pe TVR+

 

Spectacolul UEFA Champions League continuă la TVR!

Celtic Glasgow şi Juventus Torino se întâlnesc în prima manşă a optimilor de finală din acest sezon, pe 12 februarie, de la ora 21.45, în direct la TVR1, TVR HD şi online pe TVR+. Cele două echipe promit un spectacol grandios, fiind într-o formă de invidiat, ambele coducând campionatele în care evoluează.

Celtic s-a calificat în această fază a competiţiei după ce a terminat pe locul secund în grupa G,  grupă câştigată de FC Barcelona. Şi cei de la Juventus s-au calificat cu emoţii în optimile UEFA Champios League, ei terminând totuşi pe locul întâi grupa E. Celtic s-a duelat  în această grupă cu echipa lui Mircea Lucescu, Şahtior Donețk, şi cu englezii de la Chelsea.

(w882) Clasament

Scoţienii sunt optimişti, ei reuşind în acest sezon o victorie spectaculoasă, cu scorul de 2-1, împotriva „extratereştilor” de la FC Barcelona. Şi bianconeri vin cu optimism pe Celtic Park. Formaţia din Torino este neînvinsă în meciurile din deplasare ale competiţiilor europene din 18 martie 2010, când a fost întrecută de Fulham FC cu scorul de 4-1, în UEFA Europa League.

De-a lungul timpului, cele două echipe s-au întâlnit de 4 ori, fiecare învingând de fiecare dată „acasă”. Cea mai spectaculoasă confruntare a fost cea din 31 octombrie 2001, de pe Celtic Park, când scoţienii au reuşit o victorie spectaculoasă cu 4-3, în faza grupelor UEFA Champions League.

(w882) Intalniri

Şi celelate partide disputate în prima manşă a optimilor UEFA Champions League  se anunţă extrem de interesante, rezumatele lor putând fi urmărite la Studioul UEFA Champions League, imediat după meci, la TVR1, TVR HD şi online pe TVR+.

Iată programul complet al primei manşe a optimilor UEFA Champions League:

12 februarie

Celtic – Juventus

Valencia – PSG

Şahtior Donețk – Borusia Dortmund

Real Madrid – Manchester  United

13 februarie

Galatasaray – Schalke 04

FC Porto – Malaga

Arsenal – Bayern Munchen

AC Milan – FC Barcelona.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...