loader
Foto

TVR Timişoara împlineşte 19 ani de emisie

De la 35 de minute pe săptămână la 40 de ore. De la emisie regională la emisie naţională. Prima emisie a avut loc în 17 octombrie 1994, programele de atunci având o durată de 35 de minute săptămânal.

 

În prezent TVR Timişoara realizează 40 de ore de producţie proprie pe săptămână. Emisiunile TVR Timişoara se transmit atât pe canalul propriu, cât şi pe celelalte canale TVR: TVR1, TVR3, TVR HD şi TVR Internaţional.

Din 26 octombrie, TVR Timişoara lansează o nouă Grilă de Programe.

Pe lângă emisiunile consacrate- Drumuri aproape, Sarea în bucate, În prelungiri şi Cântecul de acasă- noua grilă va include programe dedicate tinerilor, programe de ecologie, emisiuni pentru românii din Ungaria şi Serbia.

Ştirile dimineţii din vestul ţării se vor transmite în continuare în Jurnalul Matinal de pe TVR 1, între orele 6.00-8.00, în timp ce Jurnalul Regional îşi păstrează ediţiile consecrate, la 18.00 şi 21.30.

TVR Timişoara rămâne televiziunea regiunii, transmiţând evenimentele importante din zonă: competiţii sportive, turnee naţionale de tenis şi baschet, spectacole, festivaluri şi concerte.

În noiembrie 2013, TVR Timişoara va fi gazda Conferinţei anuale a Uniunii Internaţionale a Radiourilor şi Televiziunilor (URTI), ocazie cu care Televiziunea Română va fi promovată în întreaga lume.

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: Vineri, 03 Mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Conferințele ONB: „Noua dezordine a fericirii”, prelegere susținută de conf. univ. dr. Cristian Iftode, în direct la TVR Cultural

Miercuri, 8 mai, TVR Cultural transmite, în direct de la Opera Națională București, prelegerea „Noua dezordine a fericirii”, susținută de conf. ...