loader
Foto

„Să fim sănătoși!”, o emisiune de sănătate și lifestyle la TVR 2

TVR 2 le adresează o invitație la sănătate și eleganță telespectatorilor interesați de un stil de viață sănătos, mișcare sau să adopte o alimentație sănătoasă, în fiecare duminică, alături de noua emisiune „Să fim sănătoși!”.

 

Emisiunea „Să fim sănătoși!”, care a debutat duminică, 2 aprilie, la ora 12:00, va fi difuzată săptămânal și va aduce în prim-plan subiecte și specialiști din diverse domenii: de la medici specialişti în tratarea diferitelor boli şi afecţiuni, la esteticieni, nutriționiști, precum și specialiști din industria beauty, traineri sau psihologi.

Printre suprize se mai numără poveștile inspiraționale, care îi vor pune în lumină pe cei care au găsit secretul unei vieți echilibrate dar și vedete invitate care vor vorbi despre experiența lor.

Din echipa emisiunii fac parte jurnaliștii Gabriela Voinea, Ana Maria Mindru. Producatori Larisa Avram si Aimee D'Albon.

În prima ediție, telespectatorii TVR 2 sunt invitați să petreacă timpul în cafeneaua lui Radu Ștefan Bănică, unde se servesc, pe lângă cafea, sandvișuri, cornulețe de casa și limonadă cu menta din gradina proprie. Aici se va discuta despre produsele făcute în casă și beneficiile acestora pentru organism, dar și despre cum petrecem în mod util și plăcut timpul liber.

(w882)

De asemenea, vom asculta sfaturile doctorului Simona Popescu, care va vorbi despre diagnosticarea și tratamentul vertijului, dar și reeducarea sistemului vestibular. Un alt subiect al ediției este epilare definitivă și părerea medicului dermatolog.

Mai multe, urmăriți în emisiunea „Să fim sănătoși!”.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, vă invităm să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...