loader
Foto

Galerie foto

TVR 2 ajută Roaba de cultură să meargă mai departe

 

După trei ani de proiect şi mii de oameni angrenaţi în activităţi desfăşurate în aer liber, Asociaţia Green Revolution, cu sprijinul TVR, demarează campania de strângere de fonduri „Ajută cultura să meargă mai departe”, menită să susţină dezvoltarea proiectului „Roaba de cultură”, din Parcul Herăstrău, Bucureşti.

„Roaba de cultură” are nevoie de ajutorul comunităţii pentru a susţine financiar conţinutul, partea administrativă şi organizatorică pentru perioada următoare. Cu alte cuvinte, pentru a duce povestea  „Roabei de cultură” mai departe.


Procedura de strângere de fonduri este simplă şi include trei variante :

  1. Donaţie la Roaba de cultură în cutia galbenă, instalată pe pajiste,
  2. SMS în valoare de 2 euro, la numarul 8839, valabil în reţelele Vodafone şi Cosmote şi Orange.
  3. Donaţie cu orice tip de card, fără costuri de tranzacţie pe pe platforma securizată https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Roaba-de-cultura

Dacă vrei să te implici, poţi să o faci şi sub alte forme:

  1. Donezi obiecte necesare setup-ului pe pajişte: pufuri, hamace, accesorii sportive, jocuri de societate, cărţi, mixer de sunet, etc.
  2. Aduci conţinut cultural de calitate: ateliere creative, concerte, spectacole de teatru, expoziţii foto, cursuri de dans, etc.

Proiectul Roaba de cultură este dezvoltat de Asociaţia Green Revolution, cu sprijinul ALPAB (Administratia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti) şi se desfăşoară în perioada 11 mai – 15 octombrie 2013. Accesul la ,,Roaba  de cultură”, zona Pescăruş din parcul Herăstrău, este liber, non-stop şi beneficiază de acces Wi-Fi gratuit.

Începând cu 2011, proiectul Roaba de cultură a reuşit să atragă publicul bucureştean către o alternativă de petrecere a timpului liber. Spaţiul verde din Herăstrău  a devenit un nod cultural pentru trecători, publicul cunoscător şi publicul larg.

În primii doi ani de proiect, peste 10.000 de copii s-au bucurat de cursurile, atelierele şi activităţile dedicate lor; concertele săptămânale şi proiecţiile de film au adunat peste 3.000 de oameni în fiecare weekend, iar activităţile din timpul săptămânii au reuşit să creeze un trafic de aproximativ 1.000 de persoane pe zi.

Programul saptămânal al Roabei de cultură poate fi consultat pe www.roabadecultura.ro şi www.facebook.com/Roabadecultura.

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...