loader
Foto

Galerie foto

Turneul Liga Zimbrilor continuă în direct la TVR 1 şi TVR 2

Etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor se joacă în Sala Giuleşti. Cele mai interesante partide de vineri, 26 februarie, sunt la TVR 1 şi TVR 2. Steaua Bucureşti şi CSM Bucureşti întâlnesc CSM Vaslui şi CSM Focşani, în lupta pentru un loc de cupă europeană.

 

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a 18-a, în care se dispută două meciuri ale căror rezultate contează în lupta pentru un loc de cupă europeană. Este vorba despre partida CSM Vaslui-Steaua Bucureşti, pe care telespectatorii o pot urmări în direct la TVR 1 vineri, 26 februarie, de la ora 18.30 şi CSM Focşani – CSM Bucureşti, transmisă de TVR 2 în aceeaşi zi, de la ora 16.00.

(w882)

Meciul de la 16.00, duelul dintre CSM Bucureşti şi CSM Focşani, este unul extrem de interesant: tigrii nu au un moral foarte bun după eliminarea din Cupa EHF şi, cu siguranţă, vor face tot posibilul să rămână în careul de aşi în Liga Zimbrilor. Vrâncenii formează însă o echipă foarte periculoasă, cu o apărare puternică şi agresivă, care a pus probleme mari primelor clasate din liga naţională de handbal masculin.

(w882)

În cel de-al doilea meci, transmis în direct la TVR 1 de la 18.30, Steaua Bucureşti speră să obţină a opta victorie stagională, chiar dacă moldovenii, de la sosirea pe banca tehnică a antrenorului Alin Bondar, au o echipă plină de nerv, capabilă de surprize.

(w882)

„Cele două partide din etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor, pe care telespectatorii le vor vedea la TVR 1 şi TVR 2, sunt echilibrate şi pot influenţa ierarhia clasamentului, mai ales că s-au eliminat play-off-ul şi play-out-ul la această ediţie a campionatului”, concluzionează Dragoş Cojocaru, jurnalistul TVR care va comenta partidele pentru telespectatorii TVR. Vă aşteptăm alături de noi!

credit foto:handbalmania.ro; Steaua Bucureşti

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.