loader
Foto

Galerie foto

Tomitanii Constanţa - Dinamo Bucureşti, duel în Cupa României la rugby | VIDEO

Cupa României la rugby continuă în direct la TVR 1, cu etapa a doua. Echipa Tomitanii Constanţa întâlneşte Dinamo Bucureşti, într-o partidă care a început la ora 12.00, sâmbătă, 26 septembrie.

 

Cupa României 2020 la rugby a ajuns la etapa cu numărul 2, iar duelurile continuă!  Tomitanii şi Dinamo se întâlnesc la Constanţa într-o partidă care s-a anunțat extrem de interesantă. Telespectatorii au putut urmări partida în direct la TVR 1 sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 12.00.

Dinamo Bucureşti vine după un parcurs bun în SuperLiga şi porneşte cu ambiţii în Cupa României. În continuare, trupa lui Cosmin Raţiu nu beneficiază de aportul jucătorilor străini, care nu au putut ajunge în România din cauza restricţiilor pandemiei de Covid, dar, cu siguranţă, Dinamo va alinia un prim 15 extrem de competitiv.

(w882)

De cealaltă parte, Tomitanii Constanţa au debutat deja în Cupa României săptămâna trecută contra Stelei, în Ghencea. Trupa de la malul mării caută prima victorie din competiţie, mai ales că e într-o creştere de formă. Aşadar, sâmbătă de la ora 12.00, în direct la TVR 1, de la Constanţa, ne-a aşteaptat o partidă echilibrată între Tomitanii şi Dinamo.

(w882)

Cupa României la rugby se dispută astfel:

Cele şase echipe din primul eşalon valoric au fost împărţite pe două grupe, una în care se regăsesc campioana en-titre Ştiinţa Baia Mare, SCM Timişoara şi Universitatea Cluj, cealaltă avându-le în componenţă pe deţinătoarea trofeului Cupa României, Steaua Bucureşti, alături de Dinamo Bucureşti şi Tomitanii Constanţa. Duelurile sunt tur-retur, iar câştigătoarele grupelor se vor întâlni în finala competiţiei, care se va desfăşura în Bucureşti, pe 28 noiembrie.

sursa foto: super.liga.ro; realitateadeconstanta.net; u-cluj.ro

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

Luni, 29 aprilie, de la ora 19:00, revedeți o ediție a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră”, la TVR Internațional.

„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...