loader
Foto

Galerie foto

Tenis de masă şi sărituri cu schiurile pe iarbă, în weekend la TVR

TVR 2 va transmite sâmbătă (17 septembrie) şi duminică (18 septembrie), în direct de la Cluj-Napoca, semifinalele şi finalele Europeanului de tineret (jucători sub 21 de ani). La TVR 3, „Cupa Mondială de Sărituri cu schiurile pe iarbă”.

 

La TVR, sfârşit de săptămână cu emoţii pentru sportivii români. De la Cluj-Napoca, telespectatorii TVR 2 pot urmări în direct evoluţiile sportivilor la tenis de masă în cadrul „Campionatului European U21 Romstal 2022”, în timp ce la TVR 3 se desfăşoară la Râșnov, tot în direct, „Cupa Mondială de Sărituri cu schiurile pe iarbă”.

Televiziunea Română este alături de tenisul de masă românesc. TVR 2 va transmite sâmbătă (17 septembrie) şi duminică (18 septembrie), în direct de la Cluj-Napoca, semifinalele şi finalele Europeanului de tineret (jucători sub 21 de ani). Campionatul European U21 Romstal 2022 este cel de-al treilea mare eveniment sportiv găzduit de Cluj-Napoca în ultimii 5 ani, după Europeanul de juniori şi cadeţi din 2018 şi Campionatul Continental pe echipe rezervat seniorilor din 2021. Partidele care se vor desfăşura pe BT Arena sunt comentate de Dragoş Cojocaru.

„2022 a fost un an foarte bun pentru Federaţia Română de Tenis de Masă. La europenele de juniori şi cadeţi de la Belgrad, tricolorii mici au obţinut 10 medalii, dintre care şase de aur, iar la europenele de seniori de la Munchen, patru medalii (1 aur, 2 argint şi 1 bronz). Loturile de tineret, care se bazează pe mulţi componenţi ai lotului de juniori, pot întregi acest palmares remarcabil şi pot arăta că pe bătrânul continent, România rămâne o adevarată forţă la toate categoriile de vârstă”, a spus Dragoş Cojocaru.

Programul transmisiunilor TVR 2:

Sâmbăta, 17 septembrie

Ora 16:00 Semifinala dublu masculin

Ora 16:40 Semifinala dublu feminin

Ora 17:20 Semifinala simplu masculin

Ora 18:10 Semifinala simplu feminin

Ora 23:00 FINALA DUBLU MIXT (inregistrare)

Duminică, 18 septembrie

Ora 10:00 Semifinala masculin

11:40 Semifinală feminin

Ora 15:00 FINALA DUBLU feminin

FINALA DUBLU masculin

FINALA SIMPLU feminin

FINALA SIMPLU masculin

La Campionatul European U21 Romstal 2022, organizat de Federația Română de Tenis de Masă și European Table Tennis Union, participă cei mai buni jucători U21 din Europa (56 la feminin și 56 la masculin), la următoarele probe: simplu masculin, dublu masculin, simplu feminin, dublu feminin și dublu mixt.

Lotul național al României va avea următoarea componență:

Feminin: Elena Zaharia, Camelia Mitrofan, Ioana Sîngeorzan, Bianca Mei-Roșu.

Masculin: Darius Movileanu, Andrei Istrate, Iulian Chirița, Eduard Ionescu.

În probele de simplu, Elena Zaharia (la feminin), Darius Movileanu și Iulian Chirița (la masculin) vor evolua direct pe tablourile principale.

La TVR 3, „Cupa Mondială de Sărituri cu schiurile pe iarbă”

În luna septembrie ieşim cu schiurile... Sâmbătă şi duminică, 17-18 septembrie, campioni olimpici și mondiali vin la Râșnov pentru un super premiu la „Cupa Mondială de Sărituri cu schiurile pe iarbă”. TVR 3 va transmite în direct evoluţiile celor 69 de sportivi, din 16 țări, inclusiv din România, care concurează pentru Marele premiu de Vară pe trambulina din Valea Cărbunarii. Comentator Sorin Hobana. În premieră, competiţia va cuprinde şi proba de SuperTeam.

(w882)

Programul transmisiunilor TVR 3:

Sâmbătă, 17 septembrie, ora 11.30 şi ora 16.00

Duminică, 18 septembrie, ora 11.45 şi ora 16.00.

Credit foto:

Tenis de masă: Agerpres

Sărituri cu schiurile pe iarbă: Shutterstock

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...