loader
Foto

TELEȘCOALA: Română, a VIII-a - Model Evaluare Naţională. Subiectul I | VIDEO

Pe 14 aprilie, prof.Liliana Şerban le-a propus elevilor de clasa a VIII-a un model pentru Evaluarea Naţională. Sugestii de rezolvare a subiectului I.

 

Lecțiile pot fi urmărite atât la TVR 2, de la orele 9.00 și 15.00, de luni până vineri, cât și online pe TVR+, pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii Teleșcoala şi pe tvr.ro.

Prof.Liliana Şerban: profesor de limba și literatura română la Școala "Ioan Alexandru Brătescu-Voinești" din Târgoviște

”Am absolvit Facultatea de Litere din București. Am participat la numeroase conferințe și simpozioane naționale și internaționale. Am fost Profesor Senior în cadrul Programului Internațional IntelTeach - Instruirea in Societatea Cunoasșterii. Am fost de asemenea formator național în cadrul programului Profesorul, creator de soft educational. Elevii mei au participat la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română, unde au obținut importante premii.”


FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

publicat: Marţi, 30 Aprilie 2024

În Săptămâna Patimilor, la „Investiţi în România!”, am ales o temă deosebită: turismul religios, pelerinaj pentru suflet. Emisiunea se difuzează ...

”Un doctor pentru dumneavoastră”, ediție specială

În Marţea Mare, aducem speranţa! La TVR Internațional, de la ora 19:00.