loader
Foto

TELEȘCOALA: Chimie, a XII-a - Testul de antrenament nr. 1, partea I, subiectul I | VIDEO

Pe 12 aprilie, prof. Nicoleta Ionescu a rezolvat itemii subiectului I din testul de antrenament nr. 1, partea I - chimie anorganică, pentru elevii de clasa a XII-a care susțin examenul de Bacalaureat în acest an.

 

Lecțiile pot fi urmărite atât la TVR 2, de la orele 9.00 și 15.00, de luni până vineri, cât și online pe TVR+, pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii Teleșcoala şi pe tvr.ro.

prof. Nicoleta Ionescu: profesor de chimie la Liceul Tehnologic ”Lazăr Edeleanu” Municipiul  Ploiești și profesor metodist al Inspectoratului Școlar Județean Prahova (disciplina chimie).

”Am absolvit Universitatea București, Facultatea de chimie și sunt profesor de chimie de aproximativ 25 de ani. Activitatea didactică acumulată în acești ani este bogată, dat fiind faptul că sunt permanent implicată în activități metodico-științifice și de formare: am făcut parte din comisii (județene sau naționale) de organizare, de elaborare de subiecte (proba teoretică sau practică) și de evaluare (concursuri și olimpiade de chimie, examen de bacalaureat), am publicat articole în reviste de specialitate sau broșuri ale diferitelor simpozioane, am susținut în 17.11.2020 webinarul ”Modalități de evaluare online la disciplina chimie - Google Forms”, cuprins în seria sesiunilor de îndrumare și consiliere #EducațiaContinuă, eveniment urmărit live pe pagina de Facebook a Ministerului Educației și Cercetării și pe canalul oficial de Youtube al instituției. Consider că menirea fiecărui profesor este aceea de a se informa și forma permanent, să fie un bun model pentru elevi și pentru colegii mai tineri.”


FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

publicat: Marţi, 30 Aprilie 2024

În Săptămâna Patimilor, la „Investiţi în România!”, am ales o temă deosebită: turismul religios, pelerinaj pentru suflet. Emisiunea se difuzează ...

”Un doctor pentru dumneavoastră”, ediție specială

În Marţea Mare, aducem speranţa! La TVR Internațional, de la ora 19:00.