loader
Foto

Spectacolul extraordinar Corul Madrigal - „Ave Maria”, la TVR 2

Sfânta Maria Mică sau Nașterea Maicii Domnului este sărbătorită la TVR 2 pe 8 septembrie, de la ora 22:10, cu un concert de înaltă ţinută - „Ave Maria”, susținut de Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” pe faleza Cazinoului din Constanța.

 

Evenimentul unic de la malul Mării Negre porneşte de la un concept artistic ce îmbină sunetul inconfundabil al acestui celebru ansamblu și o complexă regie de lumini și imagini. Actorul Marius Manole va completa programul „Ave Maria” cu interpretarea unei colecții emoționante de psalmi.

Spectacolul va fi întregit de o scenografie spectaculoasă și un design de lumini. Regia spectacolului „Ave Maria” este semnată de Emil Pantelimon, iar conducerea muzicală aparține Annei Ungureanu. Designul de lumini este coordonat de Alin Popa, video mapping-ul de Dorin Popovici, iar sunetul de Gabriel Scîrlet.

Spectacolul extraordinar Corul Madrigal „Ave Maria” poate fi urmărit simultan pe TVRI, iar pe TVR Moldova, de la ora 23.00.

„Acest eveniment este o inițiativă grandioasă, adusă la înalta performanță printr-un concept ce s-a clădit prin multă muncă, zile întregi, în cel mai mic amănunt, astfel încât publicul spectator și telespectator să poată savura un mesaj de o profunzime cu totul aparte. Interpretarea muzicienilor din Corul Național de Cameră “Madrigal-Marin Constantin”, alături de Anna Ungureanu și întreaga echipă ce a gândit acest concept, a fost adusă pe podiumul superlativului prin vocea actorului Marius Manole. Cu toții, împreună, au reușit să transmită publicului martor o infinită bucurie, lacrimi de emoție și momente de tăcere smerită, ce au înfiorat și ne-au făcut să realizăm cât este de importantă hrana spiritului prin muzică. Finalul concertului-eveniment a ridicat publicul în picioare printr-un concept surpriză: focuri de artificii programate pe ritmul muzicii. Vă așteptăm așadar pe TVR2, joi seară de la ora 22.10, pentru a vă împărtăși bucuria unui eveniment de înaltă ținută”, spune producătorul Valentina Băiţan.

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...