loader
Foto

Galerie foto

Smaranda Vornicu, diploma de excelenţă în jurnalism european

Pe lângă realizatoarea emisiunii De la A la infinit, de la TVR au mai fost premiaţi Cristina Ţilică (Ora Regelui) şi Adrian Cioroianu (5 minute de istorie) cu distincţii ale Fundaţiei Eurolink-Casa Europei.  

 

Ieri, 28 noiembrie, în cadrul ceremoniei de decernare a distincţiilor anuale ale Fundaţiei EUROLINK-Casa Europei: „Personalitatea Anului pentru o Românie Europeană”, Smaranda Vornicu, realizatoarea emisiunii De la A la Infinit de la TVR 1, a obţinut Diploma de Excelenţă în Jurnalism European.

„Acest premiu nu îmi aparţine. El apartine echipei De la A la infinit, fiecărui om care participă la realizarea şi promovarea acestei emisiuni. Aparţine Televiziunii Române şi TVR 1. Nu în ultimul rând, el îi aparţine lui Tudor Vornicu - eu îi datorez totul, iar televiziunea din România îi datorează foarte mult. În sensul cel mai european posibil”, a declarat Smaranda Vornicu, prezentatoare şi realizatoare a emisiunii de la TVR.

Din 12 octombrie 2013, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, în fiecare sâmbătă, Smaranda Vornicu,  fiica celebrului realizator de televiziune, readuce în prim plan, la mai bine de 30 de ani, show-ul de divertisment De la A la infinit, realizat de Tudor Vornicu la TVR.

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

publicat: Marţi, 30 Aprilie 2024

În Săptămâna Patimilor, la „Investiţi în România!”, am ales o temă deosebită: turismul religios, pelerinaj pentru suflet. Emisiunea se difuzează ...

”Un doctor pentru dumneavoastră”, ediție specială

În Marţea Mare, aducem speranţa! La TVR Internațional, de la ora 19:00.