loader
Foto

Serie B: Moruțan a înscris pentru Pisa, însă echipa sa a cedat, acasă, cu 1-2 în fața Cittadellei

Echipa italiană Pisa a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-2, în fața formației Cittadella, în etapa a 20-a din Serie B. Golul gazdelor a fost înscris de românul Olimpiu Moruțan.

 

Pisanii au început meciul din etapa a 20-a cu Marius Marin și Olimpiu Moruțan titulari în fața Cittadellei. Oaspeții au deschis scorul rapid, în minutul 4, prin Mastrantonio, iar în minutul 43 Crociata a majorat diferența, 2-0 pentru Cittadella. Moruțan și-a readus echipa în joc prin golul din minutul 60, dar scorul final a fost Pisa – Cittadella 1-2. Moruțan a fost integralist și a avut o evoluție bună, Marius Marin a fost înlocuit în minutul 69 de Toure, iar Adrian Rus a rămas pe banca de rezerve.

Parma, fără Dennis Man, a cedat cu 0-4 la Bari, unde Valentin Mihăilă a intrat în minutul 55.

În Perugia – Palermo, Ionuț Nedelcearu a fost integralist la oaspeți.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 20-a din Serie B:

Bari – Parma 4-0; Cagliari – Como 2-0; Perugia – Palermo 3-3; Pisa – Cittadella 1-2; Reggina – Spal 0-1; Frosinone – Modena 2-1.

Sursă foto: pisasportingclub.com

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...

Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).