loader
Foto

Serbia: toate detaliile despre prima repetitie a lui Teya Dora

A doua repetiție a zilei vine de la Teya Dora, care reprezintă Serbia cu piesa “Ramonda”.

 

Serbia a urcat pe scenă pentru prima dată la Eurovision 2024. Paleta de culori a lui Teya Dora rămâne aceeași ca cea a selecției sârbe, dar cântăreața a explicat că regia s-a dezvoltat pentru a include un “moment”. Blogul oficial Eurovision de pe Reddit confirmă că fumul este prezent în interpretare pentru a construi atmosfera din “Ramonda”.

Cine Este Teya Dora?

Teodora Pavlovska, cunoscută profesional sub numele de Teya Dora, s-a născut pe 1 mai 1992 în Bor, Serbia. După ce a primit o bursă, a studiat muzica la Berklee College of Music din Boston.

Teya Dora a lansat prima ei piesă ca artist, “Da na meni je”, în iulie 2019. În 2023, a lansat single-ul “Džanum”, care a devenit popular pe platforma de socializare TikTok și pe alte platforme muzicale.

Teya Dora a fost unul dintre compozitorii din spatele piesei “Posle mene” a lui Filarri pentru Pesma za Evroviziju 2023, care a ocupat locul 13 în finală.

***

Sursa: eurovoix.com

FILM.TVR.RO

Logo

 

"Waste Side Story" este un spectacol care vorbește despre comunitatea oamenilor de la Pata Rât. Dan Vasile semnează regia.

Teatru TV: „Canalul”, în 15 mai, la TVR Cultural. Regizorul Cornel Mihalache: E un film negru, fără speranță | VIDEO

Miercuri, 15 mai, de la ora 22.00, TVR Cultural le propune telespectatorilor spectacolul TV „Canalul”, un proiect al Casei de Producție TVR. ...

Medicul Luiza Spiru, „moștenitoarea” Anei Aslan, la „Mic dejun cu un campion”: Menirea noastră este să iubim și să dăruim iubire (ediție din 2023) | VIDEO

Între 13 și 19 mai, TVR Cultural le propune telespectatorilor, la „Mic dejun cu un campion”, dialogurile Danielei Zeca Buzura cu istoricul Bogdan ...