loader
Foto

Samanta Tina în duet cu Markus Riva în single-ul leton „Man nesanak”

 

Una este regina letonă a baladelor care s-a reformat ca stăpână a warehouse-dubstep-dance pentru Supernova 2020. Celălalt este un cuceritor cunoscut pentru numeroasele sale reveniri la Supernova și un cont Instagram ocazional provocator. Împreună sunt regalități la Riga, iar acum Samanta Tina și Markus Riva au colaborat la duetul în limba letonă „Man nesanāk” (I'm Failing).

Melodia transmite emoția brută ce se opune producției moderne, creând o atmosferă nostalgică, un vibe sentimental.  Îndrăgostiții nu rămân întotdeauna împreună - iar Markus și Samanta simt durerea: „Învăț să fiu cu mine, din nou fără tine, dar eșuez ...”

Din punct de vedere stilistic, piesa se conectează puternic cu lansările recente ale lui Markus „Last Time” și „In Your Words”. Împreună, sugerează temele și sunetele care vor colora următorul album al lui Mr Riva, care va fi lansat în noiembrie.

Așa cum se amestecă atent scorțișoara, chimenul, coriandrul, boia și nucșoara pentru a condimenta o shawarma de pui, „Man nesanāk” nu este despre condimentele individuale ale cântăreților, ci despre modul în care aromele lor se unesc. Acest lucru este simultan suculent și chimic.

„Îmi plac foarte mult colaborările muzicale și îmi place să lucrez în studio cu alți artiști”, a declarat Markus pentru TV Net din Letonia. „Este foarte interesant să experimentezi cum se schimbă un cântec atunci când cineva îi conferă propria personalitate. Nu a existat un duet nou anul acesta și m-am gândit - de ce să nu creez unul cu iubita mea, a fost de acord și împreună a fost nu doar o aventură productivă, ci și foarte distractivă. ”

Samanta este cu distracția. Ei vibrează în confortul celuilalt, o prietenie care se întinde până la Dzeisma 2014 - finala națională dinainte de Supernova.

La rândul ei, Samanta a declarat presei: „Nu a existat un duet în letonă în munca mea de mult timp - iar ultimul pe care ascultătorii mei și l-ar aminti cu siguranță este piesa„ Esi man klat ”cu Rassell, pe care am lansat-o în 2012."

„Mi-a plăcut atât de mult duetul lui Markus cu Dinārs Rudāns încât, atunci când Markus a venit cu propunerea, am fost de acord cu această cooperare fără ezitare și sunt foarte mulțumită de rezultat.”

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”, o ediție despre conservarea valorilor culturale românești

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

Luni, 29 aprilie, de la ora 19:00, revedeți o ediție a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră”, la TVR Internațional.