loader
Foto

Galerie foto

Remember Amza Pellea şi Nichita Stănescu la De la A la infinit

Sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 16.00, Smaranda Vornicu v-a propus o ediţie remember la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+

 

Ediția emisiunii de sâmbătă 14 decembrie este disponibilă online pe TVR+.

Oana Stoianovici, lifecoach, jurnalista Marie Jeanne Ion, Florina Mitrea, specialistă în arta îndoirii hârtiei (origami), Mexicanu` Band (taraf) sunt invitaţii emisiunii De la A la infinit de sâmbătă, 14 decembrie, de la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

„În această săptămână ne amintim de cele două mari personalităţi, plecate puţin dintre noi, Amza Pellea  şi Nichita Stănescu. Am selectat din Arhiva TVR un moment special de poezie şi muzică pe versurile lui Nichita, dintr-un spectacol cu Leopoldina Bălănuţă şi Anda Călugăreanu şi un fragment cu Amza Pellea din spectacolul tv Cadavrul viu”, ne-a spus Smaranda Vornicu, realizatoarea .

Pianistul şi compozitorul Traian Păcuraru este vechi colaborator al emisiunilor lui Tudor Vornicu. De altfel, el este cel care a compus şi genericul muzical pentru emisiunea De la A la Infinit, în anii '85-'87 (piesa pentru pian "Arabesque”).

Tot pe 14 decembrie suntem martorii unui eveniment unic în istoria teatrului mondial: actorul Radu Beligan împlineşte 95 de ani, fiind singurul actor prezent încă, la această vârstă, pe scenă. TVR îl omagiază difuzând la De la A la infinit o scenetă de Ion Băieşu, din Revelionul 1984, alături de Octavian Cotescu.

Eda Marcus propune, la rubrica Tendinţe, sugestii pentru alegerea bijuteriilor potrivite pentru sărbători. Grigore Leşe vine cu tradiţii româneşti de sezon. Şi tot în De la A la infinit, de sâmbătă, 12 decembrie, ora 16.00, mai urmăriţi o discuţie despre pirateria software cu avocata Magda Popescu, reprezentant Business Software Alliance şi comisar-şef Constantin Stroescu.

 

Din 12 octombrie, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, în fiecare sâmbătă Smaranda Vornicu,  fiica celebrului realizator de televiziune al TVR readuce în prim plan, la mai bine de 30 de ani, show-ul de divertisment De la A la infinit, realizat de Tudor Vornicu la TVR.

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Prim-Plan Obiectiv”: Antreprenoriatul cultural | VIDEO

Miercuri, 15 mai, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, am discutat despre antreprenoriatul cultural cu conf.univ. dr. Silvia Puiu.

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".