loader

Rețeta lu' Dinescu: tort parfumat cu legume | VIDEO

RECOMANDARI  TVR1 

Pe 22 decembrie, Mircea Dinescu a gătit pentru invitatul său Paul Cozighian tort cu blat din lipie înmuiată în lapte și parfumat cu legume.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Găsiți mai jos ingredientele necesare deliciosului rezultat care arată așa:

(w882) Tort lipie

-     roșii

-     ouă

-     ardei copți

-     lipie

-     vinete

-     lapte

-     capere

-     zeamă de portocale

-     dulceață de ardei iuți

-     măcriș

-     usturoi

-     coriandru, piper, chimen

-     busuioc

***

Reţetele prezentate de Mircea Dinescu se găsesc în secţiunea dedicată emisiunii.

 
Virgil Ianţu, Adelin Petrişor şi Marius Florea Vizante, faţă în faţă cu studenţii Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I”

Dezbatere despre cultură, educaţie, televiziune şi curajul de a-ţi urma drumul, într-un eveniment "Câştigă România vine în Universitatea ta!".

Televiziunea Română, Premiul special TVMania pentru Festivalul Internațional

TVR, coproducător al celui mai important eveniment cultural al României, a transmis majoritatea concertelor și a realizat programe speciale ...

„Istorii de bun gust”, între joacă, bucate și tradiție

Călătoria prin gusturile de odinioară ajunge în Vatra Moldoviţei. Aici, realizatoarea Camelia Moise şi dascăliţă Ilaria Pușca ne invită să ...

„Exclusiv în România”: Prindem gust de aventură în Ţara Dornelor

Pe trasee de mountain bike, desenate printre culmi molcome. Prin satul Ciocăneşti, muzeu în aer liber. Sau călare prin pădure, pentru a savura ...

Ionuţ Gheorghe: „Am o lume de văzut! Și, în timp ce o explorez, nu voi trăda niciodată adevărul, echilibrul și obiectivitatea”

Se descrie drept „un om simplu în esență, dar cu visuri mari și principii solide”. Caută să trăiască prezentul conștient, cu echilibru și sens şi ...

Compozitoare, cântăreață și pianistă. Leyah e invitata Ioanei Pavel la „Interviurile TVR CULTURAL”

Cunoscută pe piaţa muzicală prin stilul ei aparte, cinematic pop, invitata Ioanei Pavel la „Interviurile TVR Cultural” are un aer cu totul ...