loader
Foto

Prima repetiție Eurovision 2024 vine de la Silia Kapsis, care reprezintă Cipru cu piesa “Liar”

Primele imagini de la repetiția cipriotă au fost publicate.

 

Aurul din videoclipul oficial al piesei a fost înlocuit cu pantaloni albi și un top scurt. Silia este însoțită pe scenă de patru dansatori, Theo B. Kofoed, Thomas Hegnet, Sebastian Laurentius Nielsen și Martin Daugaard, toți din Danemarca. Piesa include o pauză de dans înainte de refrenul final, cu o combinație de grafică verde și roșie pe podea și ecranul din spate.

Cine Este Silia Kapsis?

Vasiliki Silia Kapsis s-a născut în Sydney, Australia, pe 5 decembrie 2006, fiind fiica cântărețului cipriot Giorgos Kapsis și a avocatei și fostei dansatoare Despina Saivanidis.

A crescut înconjurată de muzică și a început să cânte la vârsta de 4 ani. În tinerețe, a fost solistă principală pentru Compania de Arte Performante a Tinerilor din Australia.

A compus primul ei single, “Who Am I?”, la vârsta de 12 ani, dar acesta a fost lansat abia în 2022. De atunci, a lansat încă trei single-uri - “No Boys Allowed”, în martie 2023, “Disco Dancer”, în mai 2023, și “Night Out”, în noiembrie 2023.

 

Sursa: eurovoix.com

Foto credit: Corinne Cumming & Sarah Louise Bennett

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: Luni, 13 Mai 2024

În ediția de luni, 13 mai, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflați despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

Rolul procurorului în caz de malpraxis

Rolul procurorului în caz de malpraxis

publicat: Luni, 13 Mai 2024

Marți, 14 mai, de la ora 13:00, Mihaela Olaru vă invită să urmăriți ”Oamenii și legea”, la TVR 1.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.