loader
Foto

Galerie foto

Prietenii TVR2 văd primii filmul Eu şi Tu

Câştigă invitaţii la avanpremiera filmului Eu şi Tu, pe pagina de Facebook TVR2

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Proiectul „Prietenii TVR2 văd primii cele mai bune filme” continuă! Urmăreşte pagina de Facebook TVR2 în perioada 29 august - 4 septembrie 2013 şi ai şansa să câştigi invitaţii duble la lansarea filmului Eu şi Tu,  eveniment organizat de TVR2, Asociaţia Culturală Macondo şi Movieplex Plaza România.

Intră acum pe pagina de Facebook TVR2, răspunde corect la întrebări şi poţi vedea filmul Eu şI Tu, pe 5 septembrie, la cinematograful Movieplex Plaza România.

Filmul este distribuit în România de Asociaţia Culturală Macondo.

Din 6 septembrie, cel mai recent film al lui Bernardo Bertolucci va fi pe marile ecrane din România, cu o poveste realizată într-un moment în care maestrul italian nu mai spera să revină în cinematografie. „Eu şi Tu” („Io e te”) este povestea unui adolescent introvertit şi problematic, care are relaţii dificile cu familia şi lumea din jurul său. Lorenzo, în loc să plece la munte, preferă să stea izolat în pivniţa casei timp de o săptămână. Planurile sale de evadare din cotidianul apăsător sunt distruse de sora lui vitregă, frumoasa Olivia, care intră în viaţa lui pe neaşteptate. Pe coloana sonoră se regăsesc şi piese semnate de David Bowie.

Regulamentul concursului îl găsiţi aici.

FILM.TVR.RO

Logo

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Provocări muzicale la ”Drag de România mea!”

Duminică, 19 mai, de la ora 15.00, la TVR 2 avem întâlnire cu muzica uşoară şi cu folclorul autentic într-o nouă confruntare plină de emoţii, ...

Mai multe alimente româneşti la export

Mai multe alimente româneşti la export

publicat: Marţi, 14 Mai 2024

Marți, 14 mai, emisiunea „Investiți în România!" aduce la TVR Internațional, de la ora 21.00, poveștile unor antreprenori ambițioși din judeţele ...