loader
Foto

Galerie foto

Prietenii TVR2 văd primii cum se lansează “Avioane” în România!

Câştigă acum invitaţii la filmul Avioane (Planes), pe pagina de Facebook TVR2!

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Prietenii TVR2 văd primii lansarea filmului “Avioane” în România, într-un eveniment organizat împreună cu Forum Film, Cinema City şi Disney România! Urmăreşte pagina de Facebook TVR2, în perioada 27 august - 2 septembrie, intră în concurs şi poţi câştiga invitaţii duble la evenimentul ce va avea loc pe 3 septembrie la Cinema City Cotroceni din Bucureşti.

Nu rata întâlnirea cu simpaticul avion Dusty, care, deși conceput pentru munci agricole, visează să ajungă avion de competiții, într-un film de animaţie marca Disney ce poartă semnătura lui Klay Hall, cel care a mai adus pe marile ecrane personaje ca Tinkerbell, The Simpsons sau Garfield.

Vino împreună cu noi să urmărești povestea lui Dusty, un avion cu un singur motoraș, care, ajutat de mentorul său Skipper și de o gască de prieteni entuziaști, scapă de frica de înălțime, părăsește micul orășel Propwash Junction și se înscrie în concursul Wings Around The Glob, unde se întrece cu cele mai performante mașini de zbor de pe mapamond.

TVR2, Forum Film, Cinema City şi Disney România îti promit o seară de neuitat şi povestea captivantă a unui personaj cu visuri îndrăznete. Filmul este distribuit în România de Forum Film, iar în cinematografele din ţara noastră va rula din 6 septembrie.

Regulamentul concursului îl găsiţi aici

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.