loader
Foto

Galerie foto

Premieră la O dată-n viaţă: Angelica Stoican cântă cu fiicele ei

După 13 ani de absenţă din spaţiul public, Angelica Stoican vine pe 22 octombrie la O dată-n viaţă. Emoţionanta întâlnire se vede la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.00. Din această toamnă, petrecem sâmbătă seară alături de mari personalităţi ale folclorului.

 

Prima parte și a doua parte ale ediției sunt disponibile pe TVR+.

Seria întâlnirilor în care sărbătorim cei 60 de ani ai TVR în studioul emisiunii O dată-n viaţă continuă cu o nouă ediţie ce va deveni memorabilă.

„...Am fost cu cântecul pes­te tot, am vă­zut, mi-a plăcut, dar m-am întors, pentru că n-am pu­tut trăi fără să văd cum răsare soarele la mine, acolo, în vârful muntelui, la Crucea Albă. Şi-mi place să tră­iesc între oamenii mei, mehedinţenii mei aspri la fire şi moi la vorbă, să merg la horele ori la hra­­murile lor prin sate, să le cânt doinele noastre şi să-i văd că le stâm­păr inima şi-ncep a lăcrima”, mărturiseşte într-un interviu recent invitata emisiunii O dată-n viaţă de sâmbătă. Dascăl în şcolile din satele mehedinţene, interpreta a devenit cunoscută odată cu câştigarea Premiului Special la emisiunea Floarea din Gradină, format de succes al Televiziunii Române. A fost doar începutul unei cariere care s-a consolidat în ani de concerte, apariţii televizate, festivaluri etc.

(w500)

După mulţi ani de când a ales să se retragă din spaţiul public, interpreta Angelica Stoican revine la TVR, în exclusivitate pentru întânirile aniversare organizate la O dată-n viaţă. O reîntâlnim sâmbătă, 22 octombrie, începând cu ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+. Alături de îndrăgita interpretă, în platou vor fi membrii Orchestrei de muzică populară Radio şi membrii Ansamblului Doina Gorjului. Cele două fiice ale interpretei, Adriana şi Niculina Stoican, care au crescut cu cântecul popular în leagăn şi în suflet, dar şi Ana Pacatiuş, Grupul vocal Izvoraşul şi Ioan Bocşa sunt invitaţii speciali ai Angelicăi Stoican la O dată-n viaţă.

(w882)

În sezonul 18 al emisiunii prezentate de Iuliana Tudor la TVR 1, platoul O dată-n viaţă este locul întâlnirilor aniversare „TVR 60”. Sărbătorim cei 60 de ani de existenţă ai Televiziunii Române prin cântec şi imagini document din arhivă, împreună cu mari interpreţi ai folclorului românesc, trăind momente emoţionante şi ascultând poveştile lor legate de TVR. Şi pentru că cele mai bune petreceri se dau sâmbăta, Iuliana Tudor ne dă întâlnire la O dată-n viaţă, în fiecare sâmbătă seară. Cea de-a doua ediţie din noul sezon al emisiunii poate fi urmărită în 22 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

(w882)

Prietenii O dată-n viaţă vor avea parte, şi în sezonul 18 al emisiunii, de apariţii originale şi întâlniri emoţionante, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

credit foto: Doru Ochea

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...

„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...