loader
Foto

Galerie foto

„Petmania”, TVR 1: Un Border Collie campion s-a îmbolnăvit...

Iar Frankie, un buldog francez de 4 ani, nu mai poate respira şi este adus de urgenţă la veterinar. Acestea şi alte întâmplări, dar şi poveşti de iubire necondiţionată dintre stăpâni şi animalele lor – la „Petmania”, sâmbătă, ora 12.00, la TVR 1.

 

Pe 9 ianuarie, telespectatorii au putut urmări la TVR 1 un nou episod al programului emoționant, dar și plin de informații utile, ce are ca protagoniști medici și stăpâni de animale din România.

În cea de-a doua ediţie „Petmania”, am fost martorii unor momente dificile din viaţa câtorva animale de companie, dar am înţeles şi relaţia specială de iubire dintre stăpâni şi animalele lor.

(w882)

Fire de iubire, aşa îşi numeşte Daniela relaţia pe care o are cu Ozzi, Border Collie campion extrem de iubitor, care, din cauza efortului depus de-a lungul anilor, s-a îmbolnăvit de epilepsie... Cum şi dacă reuşesc să îl stabilizeze Adrian şi echipa sa de la clinica veterinară, am aflat sâmbătă, 9 ianuarie, ora 12.00, la TVR 1.

Frankie, un buldog francez de 4 ani, care nu mai poate respira, este adus de urgenţă de Bianca si Andrei, la medicul veterinar. Nedezlipit de Frankie, stăpânul, bărbat în toată firea, are lacrimi în ochi şi abia poate să vorbească. Ce sfaturi primesc şi cum se rezovă problema, am văzut la „Petmania”.

Valeriu soseşte la cinica de urgenţe vetrinare din Ploieşti, cu Tzumpi, iepurele său alb, de care s-a ataşat foarte mult. Valeriu are 46 de ani şi nu credea că se va ataşa în acest fel de un animal, de altfel, drăguţ şi pufos... Controlul ar fi fost doar unul de rutină, dar Valeriu a simțit în urmă cu câteva zile, la palpare, un chist care l-a alarmat. Am aflat concluziile medicului specialist la „Petmania” de la TVR 1.

(w882)

Şi tot sâmbătă, ora 12.00, în „Petmania”, la rubrica Vedete care iubesc animalele, am surprins-o pe îndrăgita actriţă Ioana Ginghină în curtea casei, în timp ce se juca, veselă, cu cei doi câini şi cele trei pisici.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...