loader
Foto

Galerie foto

Pentru „Drum bun!”, programe de conducere defensivă pentru părinţi şi copii

La o nouă ediţie a emisiunii de actualitate, informare şi educaţie rutieră „ Drum bun!”, Cristina Şoloc şi echipa emisiunii ne-au vorbit despre educaţ ia rutieră pentru copii şi pentru familiile cu copii . Gabi Balint - invitat special. Joi, 6 iulie, ora 22.30, la TVR 1 şi TVR+.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Suntem cu toţii parteneri în traficul din România. Unii suntem şoferi, alţii - motociclişti, alţii - biciclişti, alţii - pietoni. Fiecare dintre noi aducem în stradă şi pe şoselele din ţară, partea noastră de respect, de educaţie, de bun simţ, de implicare sau de indiferenţă. Realitatea arată că traficul din România, şi din Bucureşti în mod special, este demonstraţia clară a junglei urbane în care acceptăm să trăim. Din nefericire, unii dintre cei care pleacă dimineaţa prin trafic… nu se mai întorc seara acasă. Mulţi dintre cei „pierduţi” sunt şoferi tineri, motociclişti, biciclişti, pietoni şi… din nefericire, copii.

(w882)

Academia Titi Aur în colaborare cu Fundaţia Crucea Albă iniţiază în acestă vară un program de conducere defensivă dedicat în mod special părinţilor cu copii mici şi foarte mici. Fundaţia Crucea Albă are deja exeperienţă în educaţia rutieră pentru copii şi pentru familiile cu copii. De la ei vom afla sfaturi şi modele de comportament în trafic atât ca pietoni, cât şi ca şoferi, la ediţia cu numărul 10 a emisiunii Drum bun! de la TVR 1 şi TVR+.

(w882)

Tot atunci, facem îl întâlnim şi pe Gavrilă Balint, un pasionat al condusului pe patru, dar mai ales pe două roţi.

(w882)

(w882)

(w882)

Nu rataţi la TVR 1 şi TVR+ o ediţie Drum bun! în care educaţia rutieră este considerată drept unul dintre cei mai importanţi factori ai anulării, în timp, a topului care ne dă „premianţi” în ceea ce priveşte numărul de decese cauzate de accidentele rutiere. Drum bun! este la TVR 1 şi TVR+ joi, de la 22.30.

Telespectatorii Drum bun! sunt invitaţi să participe la un concurs care se desfăşoară pe pagina de Facebook a emisiunii şi al cărui regulament poate fi accesat aici. Premiile puse la bătaie sunt: săptămânal, un gadget “SmartLink Bluetooth Handsfree with Car Charger Docking Station – Vetter”, iar lunar - o cameră video auto, model“Vicovation”, ambele oferite ca premiu de SC Compania de conţinut online SRL.

 

Jurnalist: Diana Ilica

Realizator: Cristina Şoloc

Producător: Aura Dobre

 

„Acum mulţi ani, exista o emisiune care se preocupa de siguranţa şi educaţia noastră rutieră, tot pe TVR 1, realizată de Virgil Vochină. Din aprilie, în fiecare joi seara, în emisiunea Drum Bun! vom continua ce a început domnul Virgil Vochină, ba mai mult, ne-am unit forţele într-o colaborare care să fie folositoare tuturor participanţilor la trafic”, spune Cristina Şoloc, prezentatoarea programului pe care telespectatorii îl pot urmări la TVR 1 joi, de la 22.30.

Pentru toţi cei implicaţi în trafic, fie că sunt şoferi profesionişti sau amatori, pietoni, motociclişti sau biciclişti, TVR 1 difuzează emisiunea Drum bun!. În fiecare joi, de la 22.30, Cristina Şoloc şi specialişti ai Academiei Titi Aur aduc sfaturi pentru toţi participanţii la trafic.

(w882)

Drum bun! este o coproductie TVR şi Academia Titi Aur.

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Oamenii și legea: Ce trebuie să știi când dai sau ești dat în judecată

Joi, 9 mai, de la ora 13:00, invitatul Mihaelei Olaru la ”Oamenii și legea”, pe TVR 1, este Ion Dragne, avocat.

Violoncelistul Adrian Naidin, baritonul Lucian Petrean și scriitorul Dan Mircea Cipariu continuă spectacolul pe scena “Dăruiește Românie!”

Carmen Târnoveanu vă așteaptă sâmbătă, 11 mai, de la ora 13:30, la TVR3, la o ediție inedită a emisiunii „Dăruiește Românie!”, alături de ...

Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

publicat: Miercuri, 08 Mai 2024

Duminică, 12 mai, de la ora 15:00, la TVR 2 veți putea urmări o ediţie de colecție a emisiunii ”Drag de România mea!”, o confruntare a dragostei, ...