loader
Foto

Paul Surugiu-Fuego vă invită să revedeți spectacolul „Lumina Mea”

Filmat la Chișinău în urmă cu un an, concertul „Lumina Mea” vă este oferit din nou de Paul Surugiu-Fuego și de alți 100 de artiști care au urcat pe scenă. Îl urmăriți la TVR2, pe 7 martie, ora 15:00.

 

Puteți retrăi o sărbătoare a muzicii - concertul extraordinar pop-simfonic „LUMINA MEA”, susținut de Paul Surugiu-Fuego pe 7 martie 2020, pe scena Palatului Național din Chișinău.

(w882) Palat Chis

Spectacolul are sonorități înalte, piese cunoscute reinterpretate, cu orchestrații noi. Repertoriul este variat, de la melodii îndrăgite ale artistului, în formă schimbată, până la mari șlagăre sau melodii ale Basarabiei.

Pe scenă, alături de Paul Surugiu - Fuego se află peste 100 de artiști.

(w882) Acordeon

Artistul este acompaniat de Orchestra Națională Simfonică TELE-RADIO Moldova, dirijor maestrul Gheorghe Mustea, de Angry Band și de Capela Corală Moldova.

Concertul are mai mulți invitați speciali.

(w882) Duet

Astfel, ca o surpriză, Orchestra Fraților Advahov, în variantă completă, realizează mai multe momente unice, împreună cu Paul Surugiu-Fuego, printre care și o bătălie între muzica clasică și folclor, alături de Orchestra Națională Simfonică TELE-RADIO Moldova.

(w882) Natalia G

Minunata artistă NATALIA GORDIENKO cântă în duet cu Fuego, iar băieții de la BRIO SONORES, cu ale lor voci speciale, au pregătite mai multe surprize și melodii de colecție.

(w882) Sonores Lu

De asemenea, avem momente speciale cu maestrul EUGEN DOGA, unul dintre cei mai mari compozitori contemporani ai lumii, celebru pentru valsurile sale din patrimoniul UNESCO. ​

(w882) Eugen Doga

***
„Imaginile sunt superbe, muzica la fel, orchestra și corul, orchestrațiile și repertoriul, divers, înalt, cu simțăminte înalte.

(w882) Eugen Doga

Show-ul de sunet, lumini, ecrane, toate la un loc vor face ca atmosfera să fie de neuitat, mai ales că eu m-am simțit perfect, în fața publicului basarabean.

(w882) Sala Chisi

Nu știu dacă are sens să vorbesc eu la superlativ despre acest eveniment. Cert este că trebuie urmărit, pentru că e o producție puternică, o altfel de prezentare a mea, cu momente de referință și invitați speciali. Și cum vremurile sunt încă incerte, eu zic că merită să petrecem împreună, cu eleganță, bun-gust, descoperind că puterea muzicii este ea însăși o lumină a bunătății.

(w882) Scena Fueg

Am pentru voi cântece unul și unul, am surprize, duete, reîntregiri ale neamurilor, un spectacol pe care ar fi păcat să-l pierdeți!” (Paul Surugiu-Fuego)

(w500) Final Fueg

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR2: duminică, ora 15:00; luni, ora 10:00

TVR Internațional: luni, ora 1:20

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Biografii necesare”. Costel Iacob: Eu m-am eliberat de volum şi am lucrat cu lumina. Pentru mine, sculptura nu este doar formă, ci şi mişcare, goluri, umbre, aer

La „Biografii necesare”, artista vizuală Ileana Ploscaru Panait discută cu sculptorul Costel Iacob: la TVR Cultural, duminică, 28 aprilie, iar la ...

„Actual regional”: Târgul de Paște

„Actual regional”: Târgul de Paște

publicat: Miercuri, 24 Aprilie 2024

În ediția de marți, 24 aprilie, a emisiuni „Actual regional”, vom dezbate în direct, alături de invitata noastră cele mai importante teme ce țin ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...